Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli susret

Tina Vukov napokon upoznala svoj veliki uzor, Nikolinu Pišek

nikolina (1)
Foto: Narodni radio
1/4
17.02.2012.
u 15:58

– Nikolina je lijepa i pametna u kombinaciji. Ona mi je zakon – rekla je pjevačica posvetivši joj klasik "Send in the clowns". – Nikad mi nitko nije pjevao pjesmu. Bilo je nekih pokušaja pod prozorom, ali neuspješno – rekla je Nikolina.

Voditelj Dalibor Petko sinoć je na Narodnom radiju spojio naoko nespojivu kombinaciju – voditeljicu Nikolinu Pišek i mladu pjevačicu Tinu Vukov. Petko je uspio doznati kako Tina jednim od svojih uzora smatra upravo Pišek, iako je nikad nije upoznala.

Sinoć se dogodio njihov prvi susret u popularnoj emisiji na Narodnom radiju. Iznenađena Tina jedva je uspjela pronaći riječi kad je vidjela Nikolinu pred vratima studija.

– Čula sam tu nevjerojatnu činjenicu i odmah sam je došla demistificirati. Opasno je nekome biti uzor – rekla je Nikolina, koja je Tinu opisala kao vokal koji se ne zaboravlja.

– Nikolina je lijepa i pametna u kombinaciji. Ona mi je zakon – pričala je mlada pjevačica posvetivši joj klasik "Send in the clowns".

– Nikad mi nitko nije pjevao pjesmu. Bilo je nekih bijednih pokušaja pod prozorom, ali dosta neuspješno – rekla je Nikolina priznavši da ju je Tina Vukov svojim glasom potpuno osvojila.

O Tini su sinoć u Glazbenom showu govorili i kantautorica Lea Dekleva, opisavši je puno neozbiljnijom nego što je doživljavaju mediji. Marko Tolja rekao je da obožava pjevati i s Tinom, a dizajner Juraj Zigman opisao ju je kao osobu koja je isprobala sve odjevne kombinacije u njegovu dućanu. Tina je sinoć izvodila i svoje velike hitove "Il treno per Genova" i "Tuga dolazi kasnije", a kad je i sama sjela za klavir, na repertoaru su bili hitovi Lady Gage i Christine Aguilere.

Komentara 6

MI
Mikeš09
19:36 17.02.2012.

Bože dragi kud ovaj svijet ide...umijesto da je obratno...obićna voditeljica na mršavim nogama,sa umjetnim cicama,razvedena i puna sebe u usporedbi sa božanskim glasom...e moj narode

MO
ModoBoss
19:40 17.02.2012.

Mislim da se u narodu kaže: \"jadna ti majka...\" ak ti je ona uzor... sretno...

CV
crna vrana
20:08 17.02.2012.

Mlada Tina Vukov je obečavajući glazbeni talent, pa mi nikako nije jasno kako joj jedna starleta može biti uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije