Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tina Vukov napokon upoznala svoj veliki uzor, Nikolinu Pišek

– Nikolina je lijepa i pametna u kombinaciji. Ona mi je zakon – rekla je pjevačica posvetivši joj klasik "Send in the clowns". – Nikad mi nitko nije pjevao pjesmu. Bilo je nekih pokušaja pod prozorom, ali neuspješno – rekla je Nikolina.
17. veljače 2012. u 15:58 6 komentara 14 prikaza
nikolina (1)
Foto: Narodni radio
Pogledajte galeriju 1/4

Voditelj Dalibor Petko sinoć je na Narodnom radiju spojio naoko nespojivu kombinaciju – voditeljicu Nikolinu Pišek i mladu pjevačicu Tinu Vukov. Petko je uspio doznati kako Tina jednim od svojih uzora smatra upravo Pišek, iako je nikad nije upoznala.

Sinoć se dogodio njihov prvi susret u popularnoj emisiji na Narodnom radiju. Iznenađena Tina jedva je uspjela pronaći riječi kad je vidjela Nikolinu pred vratima studija.

– Čula sam tu nevjerojatnu činjenicu i odmah sam je došla demistificirati. Opasno je nekome biti uzor – rekla je Nikolina, koja je Tinu opisala kao vokal koji se ne zaboravlja.

– Nikolina je lijepa i pametna u kombinaciji. Ona mi je zakon – pričala je mlada pjevačica posvetivši joj klasik "Send in the clowns".

– Nikad mi nitko nije pjevao pjesmu. Bilo je nekih bijednih pokušaja pod prozorom, ali dosta neuspješno – rekla je Nikolina priznavši da ju je Tina Vukov svojim glasom potpuno osvojila.

O Tini su sinoć u Glazbenom showu govorili i kantautorica Lea Dekleva, opisavši je puno neozbiljnijom nego što je doživljavaju mediji. Marko Tolja rekao je da obožava pjevati i s Tinom, a dizajner Juraj Zigman opisao ju je kao osobu koja je isprobala sve odjevne kombinacije u njegovu dućanu. Tina je sinoć izvodila i svoje velike hitove "Il treno per Genova" i "Tuga dolazi kasnije", a kad je i sama sjela za klavir, na repertoaru su bili hitovi Lady Gage i Christine Aguilere.

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • Mikeš09:

    Bože dragi kud ovaj svijet ide...umijesto da je obratno...obićna voditeljica na mršavim nogama,sa umjetnim cicama,razvedena i puna sebe u usporedbi sa božanskim glasom...e moj narode

  • ModoBoss:

    Mislim da se u narodu kaže: \"jadna ti majka...\" ak ti je ona uzor... sretno...

  • crna vrana:

    Mlada Tina Vukov je obečavajući glazbeni talent, pa mi nikako nije jasno kako joj jedna starleta može biti uzor.