Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Tina Katanić i Marko Tolja pobjednici sedme sezone!

zvijezde pjevaju
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/15
03.05.2014.
u 23:30

Pobjednici su otpjevali tri pjesme "Program tvog", "Reci da me voliš" i "Wanna be loved by you".

Suze radosnice potekle su Tini Katanić kada su voditelji showa Zvijezde pjevaju nju i partnera joj Marka Tolju proglasili pobjednicima sedme sezone.

– Hvala mojim roditeljima i svim obožavateljma, presretni smo – uspjela je izgovoriti sretna Tina.

- Osjećam se kao u snu iz kojeg se ne želim probuditi i stvarno od srca zahvaljujem svim navijačima. Marko je tu bio neprocjenjiv i ova pobjeda je neprocjenjiva. Između nas se desila glazbena kemija na pozornici i Marko je izvukao iz mene ono što je trebalo. Velika sam emotivka i ovo tako i proživljavam. Ovaj show mi je promijenio život, ali najiskrenije, rekla je Tina.

Pobjednici su otpjevali tri pjesme "Program tvog", "Reci da me voliš" i "Wanna be loved by you" za koju su dobili i najviše pohvala žirija a čak im je i uvijek stroga Martina Tomčić rekla da su neodoljivo šarmantni. Ukupno su večeras osvojili 55 bodova. Nisu imali najviše bodova žirija, no pobijedili su zahvaljujući glasovima gledatelja, priopćio je HRT.

Marko Tolja rekao je da ovu pobjedu apsolutno smatra Tininom.

- Ja sam tu bio mentor, vjetar u leđa, a ona je natjecateljica. Mislim da je presudila njezina prirodnost, simpatičnost i dobar odabir pjesama, izjavio je Marko.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Komentara 25

DU
Deleted user
22:39 03.05.2014.

Još je samo trebala reć' da će se zalagati za mir u svijetu.

HR
HRVATSKIBOGMARS
07:04 04.05.2014.

Definitivno najbolji su bili Petra Dugandžić i Ervin Baučić i to kroz cijeli show.

IM
Ivanka Marković
08:33 04.05.2014.

Najbolji su bili Petra i Ervin, ali ljudi su glasali za ono što vide a ne ono što čuju. Imam osjećaj da je i gđa Martina bila iznenađena. Takvi smo mi. Kako glasamo u politici tako ostalom, pa se kasnijeije čudimo. Ne kažem da su Tina i Marko loši, ali nisu zavrijedili prvo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije