Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika ih je voljela

Tina i Nikša bili su popularni glazbeni duo na našoj sceni, a onda su na samom vrhuncu nestali

ARHIVA - Zagreb: Promocija spota Mladena Burnaća i Arsena Dedića
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
10.11.2023.
u 14:35

Nakon što su nestali s glazbene scene malo je bilo informacija o tome u kojem smjeru su nastavili svoje karijere ni zašto se nisu zadržali u glazbenim vodama.

Tina i Nikša, poznati glazbeni dvojac koji se na glazbenoj sceni pojavio 1998. godine kada su nastupili na Dori s pjesmom "Za sva vremena". Početkom 2000-ih Nikša Jurinović i Valentina Krtanjek bili su jako popularni, a Valentinu su mnogi uspoređivali s Vesnom Pisarović. Publici su 2000. godine na Hrvatskom radijskom festivalu predstavili pjesmu "Kad si kraj mene", a 2001. godine na tom istom festivalu otpjevali su "Da je bilo sve po mom". Sljedeće godine na ovom festivalu pjevali su "Idi i ostavi me" i najavili svoj drugi studijski album "Mala zvijezda sjevera".

Slušatelji i urednici 110 hrvatskih radiopostaja dodijelili su im Grand prix za pjesmu "E, da mi je". Sljedeće tri godine redovito su nastupali na Hrvatskom radijskom festivalu, a zadnji nastup im je bio na Dori s pjesmom "Kazna" koja ih nije odvela do željenog finala. Nakon što su nestali s glazbene scene malo je bilo informacija o tome u kojem smjeru su nastavili svoje karijere niti zašto se nisu zadržali u glazbenim vodama.

Navodno ja Valentina osnovala lanac mesnica, dok je Nikša postao poduzetnik i aktivan je na Facebooku. Na društvenoj mreži pokazuje kako nije zaboravio ljubav prema glazbi i nedavno je objavio video u kojem pjeva legendarni hit Zdravka Čolića "Zagrli me".

"Malo zagađujemo sveto mjesto rock'n'rolla", napisao je uz video. Često dijeli i glazbu kolega s kojima je nekada dijelio glazbene pozornice.

VIDEO Jasna Zlokić Ciganoviću otkrila ima li suparništva između nje i Cetinić: 'Meri se malo ljutila'

 

Komentara 1

Avatar patriot-2010
patriot-2010
23:06 10.11.2023.

Popularni glazbeni duo na našoj sceni :-). Ovo je vic za laku noć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije