Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 7 godina

Timberlake ima novi broj 1

justin
Pixsell
04.03.2013.
u 10:42

Novi Justinov singl "Mirrors" uspeo se na prvo mjesto britanske top liste. Potvrđeno i da Timberlake i Jay-Z kreću na zajedničku ljetnu turneju

Novi singl Justina Timberlakea uspeo se na prvo mjesto britanske top liste. \"Mirrors\" , osam minuta duga pjesma 32-godišnjeg pjevača skinuta je s novog albuma \"The 20/20 Experience\". \"Mirrors\" je drugi Justinov broj jedan u Velikoj Britaniji, prvi nakon hita \"SexyBack\" s albuma \"FutureSex/LoveSounds\" iz 2006. godine.

Justinov novi hit tako je s prvog mjesta svrgnuo \"Pomepii\", pjesmu londonskog benda Bastille. Na treće mjestro pao je boy band One Direction s pjesmom \"One Way Or Another (Teenage Kicks)\".

\"Mirrors\" je drugi singl s dugoočekivanog Justinovog trećeg albuma koji bi se u trgovinama trebao pojaviti ovaj mjesec. Prvi singl \"Suit & Tie\" dogurao je do četvrtog mjesta Bilboardove ljestvice, ali u Britaniji ipak nije ušao u Top 10.

Timberlake je posljednjih pet godina posvetio glumačkoj karijeri, a sad se opet okreće glazbi i najavljuje ljetnu turneju po stadionima SAD-a i Kanade. Na turneji će s Justinom nastupati i raper Jay-Z koji je s bivšim pjevačem N-Synca zajedno nastupio na dodjeli Grammyja. Timberlake je surađivao i s Marcusom Mumfordom iz Mumford & Sons s kojim je snimio pjesmu za novi film braće Cohen. Film \"Inside Llewyn Davis\", u kojem glumi i  Justin, u kina stižeu drugoj polovici godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije