Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično

Tijelo nestale meksičke glumice pronađeno nakon godinu dana u spremniku za vodu stambenog kompleksa

carmen
Foto: Facebook
13.01.2015.
u 10:01

Godinu dana nakon što je nestala, tijelo meksičke glumice Carmen Yarire Noriege Esparze pronađeno je u spremniku za vodu u meksičkom stambenom kompleksu u kojem je živjela

Godinu dana nakon što je nestala, tijelo meksičke glumice Carmen Yarire Noriege Esparze pronađeno je u spremniku za vodu u meksičkom stambenom kompleksu u kojem je živjela.

Carmen je nestala u veljači prošle godine, a prijatelji i obitelj glumice vjerovali su da je oteta te prodana kao bijelo roblje u svrhe prostitucije. Njezino tijelo otkriveno je u spremniku za vodu nakon što su stanari zgrade shvatili da im je voda koju piju čudnog okusa. Policija strahuje da se tijelo cijelih godinu dana raspadalo u vodi, piše Daily Mail. Carmen je bila ambiciozna glumica i psihologinja, a posljednji put je viđena kako napušta teretanu. Prijatelji i obitelj pokrenuli su kampanju putem društvenih mreža kako bi je pronašli, no ništa nije uspjelo.

Policija se sada angažirala, a glavni osumnjičenik zasad je njezin bivši dečko, bogati poduzetnik koji joj je plaćao stanarinu u spomenutoj zgradi. Vezu s njim je prekinula kada je upoznala bogatog odvjetnika, a nestala je samo tjedan dana prije nego što se trebala iseliti iz stana. Pronađeno tijelo okončalo je agoniju njezine obitelji koja je u potpunom šoku.

Komentara 3

DU
Deleted user
10:51 13.01.2015.

Uz misice ide uvijek prevara, ubojstvo, leševi i smrt. Bolje oženiti normalnu osobu, evo onda trula, dečko na doživotnu a bogati odvjetnik kara tko zna koju po redu.

EP
ephesus
13:31 13.01.2015.

Uh.. zamisli ti to, voda im je cudnog okusa. Ljudi su pili susjedu.

LI
liliZG
14:34 13.01.2015.

Dobro da se nisu potrovali s tom vodom, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije