Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Supertalent’

Tihomir Bendelja nema namjeru otići u Hollywood

Tihomir Bendelja
Anto Magzan/pixsell
12.12.2009.
u 17:12

Spektakularni nastup splitske plesne skupine gotovo je rasplakao Enisa Bešlagića, a Nina ne može oči skinuti s mladog twirlera i predviđa mu veliku svjetsku karijeru

Kada priča o sebi 15-godišnji Tihomir Bendelja govori tiho i sramežljivo, no čim u ruke uzme palice za twirling oči mu zablistaju i postaje sasvim drugi dječak. Njegove akrobacije sa štapovima do nastupa u “Supertalentu” izazivale su ponekad neugodne komentare okoline, no nakon polufinalne emisije “Supertalent” u petak svi za njega imaju samo riječi hvale.

– Koristio sam tri štapa i prezadovoljan sam nastupom – kaže Tihomir koji je oduševio članicu žirija Ninu Badrić toliko da mu je rekla – kako je njegovo mjesto sigurno u Hollywoodu.

 – Ma, ne vidim se ja baš tako daleko, sumnjam kako ću završiti u Hollywoodu – skromno će Bendelja kojeg je u studiju Nove TV u petak bodrila mama.

 – Ona je s ostalima sjedila u sobi iza pozornice i baš u trenutku kada sam ja nastupao nestalo je zvuka na televizoru i nije mogla čuti što mi žiri govori, pa je sva bila u panici. Ali, kad je vidjela kako se ja na njihove komentare smješkam, znala je da je sve prošlo dobro – simpatično kaže Tihomir. Suze na oči Enisa Bešlagića gotovo je izmamio nastup splitske plesne grupe Unit X.

 – Laska nam što je naša točka gotovo rasplakala Enisa, kao što bi nam laskalo da nas Nina pozove da plešemo s njom – objasnio je Marko Sajc iz Unit X-a. Kako kaže, nisu imali nikakvu tremu pred svoj veličanstveni nastup napravljen u tri dijela jer je sve atome nesigurnosti razbio glasan pljesak njihovih navijača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije