Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riba na torti

Tihana preuzela vodstvo: 'Premašila je sva očekivanja. Ne znam što sad iza nje'

Foto: Nova TV
1/5
09.01.2024.
u 15:20

Šareni tanjur od avokada, voća i kozica uz dodatak prepečenca poslužila je domaćica kao predjelo. Domaću pastu pripremila je za glavno jelo te je začinila domaćim pestom od bosiljka i dodala posebni sastojak – slane srdele, iz Pažaninovog specijalnog zadatka.

Druga domaćica ovoga tjedna, nogometna trenerica i bivša nogometašica Tihana Nemčić šarenom je večerom zadivila goste, osvojila 20 ribica i popela se na sam vrh bodovne ljestvice. „Premašila je sva očekivanja. Ne znam što sad iza nje, kako, što, tko, gdje – stvarno ne znam“, oduševljena je bila Minea s kojom je i ostatak ekipe dijelio mišljenje. 

Šareni tanjur od avokada, voća i kozica uz dodatak prepečenca poslužila je domaćica kao predjelo. Domaću pastu pripremila je za glavno jelo te je začinila domaćim pestom od bosiljka i dodala posebni sastojak – slane srdele, iz Pažaninovog specijalnog zadatka. Uz desert je Tihana gostima poslužila i svoju knjigu o ženskom futsalu koju je izdala prije četiri godine. „Čekaj ti imaš u svoju knjigu? Pa ti si Tihana puna iznenađenja, hodaš li po žici možda, letiš ili žongliraš?“, oduševljen je bio Mario poklonom. 

VEZANI ČLANCI

Drele je pak bio nepovjerljiv pred sam početak večere: „Ako nam Tihana pripremi bezmesni obrok ja ću, moram to priznati, morati imati neku alternativu“. Njegove sumnje su se i ostvarile, pa je domaćica posegnula za suhim kobasicama iz hladnjaka. 

„Beskonačan broj bih joj dala za ovu večeru, tako da pet ribica ide uz plus, plus, plus...“, oduševljena je večerom bila Minea, a ni Tihana nije krila oduševljenje. „Dan mi je prošao uz puno izazova, stalno sam nešto radila bilo je jako dinamično, i sad na kraju večere – zašto je gotovo? Ali kad pogledam kuhinju, ima za mene još izazova“, zaključila je. 

Koji će izazovi snaći Venu koji sljedeći ulazi u ulogu domaćina, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije