Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutješna modna agentica

Tihana Harapin Zalepugin nakon dva mjeseca položila urnu svog voljenog Saše: 'Naš zauvijek dom'

Zagreb: Ni današnja subotnja špica nije prošla bez poznatih
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/8
13.01.2023.
u 15:27

- Naš zauvijek dom - napisala je modna agentica u opisu fotografija s posljednjeg počivališta svog supruga na zagrebačkom Mirogoju.

Jedna od naših najpoznatijih modnih agentica Tihana Harapin Zalepugin (71) danas se po posljednji put oprostila od svog voljenog supruga, legendarnog televizijskog voditelja Saše Zalepugina. Saša je preminuo 25. studenog u 91. godini života od posljedica moždanog udara, a sve do danas njegovu urnu Tihana je čuvala u njihovom domu, na Sašinom radnom stolu. Danas ju je odnijela na Mirogoj i tamo položila. 

- Naš zauvijek dom - napisala je modna agentica u opisu fotografija s posljednjeg počivališta svog supruga. "Draga moja Tihana, imaš ti još mnogo godina pred sobom prije li nego stigneš u ‘’vaš zauvijek dom’; ovdje smo i onako u prolazu zato trebamo uživati svake sekunde kad je to moguće", poručila joj je jedna od pratiteljica u komentarima. 

Tihana se još na život bez Saše nije priviknula, a otkrila je i kako ju je mjesec dana nakon njegovog odlaska nazvala diva Josipa Lisac te su njih dvije dugo razgovarale. Modna agentica kaže kako ju je Josipin poziv iznenadio, ali i obradovao jer ju ona može razumjeti. Već je ranije govorila kako joj je teško pao Božić, jer je to prvi koji je morala provesti bez Saše, a otkrila je i kako je za Novu godinu otišla u hotel Esplanade sa psićem Mini.

Tim je potezom željela zaštititi Mini od uznemirujućih zvukova vatrometa, a i sebe. Da je ostala kod kuće, kaže Tihana, ne bi preživjela. Podsjetimo, Zalepugin je sredinom listopada doživio moždani udar nakon čega su ga liječnici na KBC-u Rebru stavili u indiciranu komu. Ništa, odala nam je njegova supruga Tihana, tog jutra nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba. Sve dok se odjednom nije srušio. 

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Komentara 18

DU
Deleted user
15:58 13.01.2023.

Sve nas to čeka.Netko prije netko kasnije.Čemu tolika važnost ovome? Zar i drugi ljudi ne umiru?Ili su manje važni?

ED
edvardl
16:36 13.01.2023.

Ona je ga htjela pokopati u aleji velikana??? Da grad i država plati grobnicu??? Koji su to oni velikani??? Čovjek umre u 95. godini a nije si osigurao grobno mjesto???

ME
MediciKM
15:43 13.01.2023.

Konačno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije