Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bratsko rivalstvo

'Ti ćeš biti kralj, a ja ne, stoga mogu raditi što god hoću'

princ william princ harry
Foto: Chris Ison/Press Association/PIXSELL
1/4
11.03.2014.
u 08:25

Da princ Harry uživa u tome što nema baš neke odgovornosti, nije nepoznanica, a sada je objavljena i knjiga koja to potvrđuje

Da princ Harry uživa u tome što nema baš neke odgovornosti, nije nepoznanica, a sada je izašla i knjiga koja to potvrđuje.

– Ti ćeš biti kralj, a ja ne, stoga mogu raditi što god hoću – rekao je princ Harry svom starijem bratu, princu Williamu – navodi se u novoj biografiji mladog člana britanske kraljevske obitelji.

U biografiji, čiji je dio objavio britanski Mirror, dopisnica s kraljevskog dvora Marcia Moody piše:

– William je često dobivao najveći dio obiteljske pažnje, ali i onu kraljevskog osoblja. Kraljica majka postavila bi stolac pokraj sebe u kojem bi sjedio isključivo William, a i često ju je posjećivao sam, bez Harryja – navodi Moody.

No, umjesto da se ljuti zbog tretmana koji dobiva njegov stariji brat, princ Harry odlučio je to iskoristiti najviše što može.

Ipak, Harryjevo rivalstvo s Williamom u jednom je trenutku dostiglo svoj vrhunac kada ga je Harry udario štapom za biljar dok su boravili na otoku Necker poznatog milijardera sir Richarda Bransona.

Nova knjiga također otkriva da je Harry zbog nošenja svastike na kostimiranoj zabavi kažnjen odlaskom na farmu u Gloucestershire, u kojoj je morao hraniti svinje.

>>Mlada Španjolka nova dadilja malog princa Georgea!

>>Kraljica naredila štednju, a Kate i William otišli na Maldive

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 3

Avatar gladnijura
gladnijura
09:52 11.03.2014.

Veliko je to pitanje. Ni tatek još nije postao kraljem. A bakica bu svima za inat živjela još 50 godina. Bar jedan od njih ima sreće da ga baš briga za protokole i slične stvari.

SE
sestrićna
10:43 11.03.2014.

koji smijeh o kraljevima u 21 stoljeću..sprdačina živa..

Avatar noemy-no
noemy-no
09:27 11.03.2014.

Jadna djeca moraju izigravati klowne u toj smijesnoj familiji. Mene bi bilo blam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije