Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skidajmo se do kraja

Thierry Henry pohotno promatra Ditu von Teese u striptizu do kraja

Dita Von Teese
Pixsell
07.02.2011.
u 16:15

Francuski "Renault" izbacio je reklamu za novi "Clio", koja je zahvaljujući kraljici burleske odjeknula poput bombe

Francuski automobilistički magnat "Renault" izbacio je reklamu za novi "Clio", koja je zahvaljujući Diti von Teese odjeknula poput bombe. Kraljica burleske, naime, u njoj izvodi striptiz do kraja, a uloga voajera koji je pohotno i poskrivečki promatra pripala je nogometnoj zvijezdi Thierryju Henryju.

U spotu pod imenom "Va Va Voom" čitava je plejada poznatih osoba, glamoura i skupog šampanjca, s pregršt golotinje i erotike. U prvim se scenama spota vrte isječci iz kultnih hollywoodskih filmova u kojima igraju Audrey Hepburn, Marlon Bando, a tu je i David Bowie, Rihanna... 

Thierry Henry pojavljuje se u ulozi redovitog posjetitelja striptiz-bara, koji kroz malenu rupicu viri, dok Dita doista skida sve sa sebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije