Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebno izdanje

The White Stripes ponovno objavljuju 'Elephant'

Jack White, portal
Press Association/PIXSELL
04.03.2013.
u 12:03

Dvostruki album na obojanom vinilu bit će objavljen u znak podrške ovogodišnjem Danu trgovina ploča

Grupa The White Stripes ponovno će objaviti svoj četvrti album \"Elephant\" kao svoj znak potpore ovogodišnjem Danu trgovina ploča 20. travnja. Ovaj dan zamišljen je kao potpora klasičnom načinu prodaje nosača zvuka u dućanima koji propadaju otkako se većina glazbe skida s interneta.

- Trebamo se opet učiti ljudskoj interakciji i razlici koja postoji između skidanja pjesama na računalo i vrijednosti glazbe koju možete držati u rukama i dijeliti s drugima - izjavio je Jack White, vođa benda i ambasador ovogodišnjeg Dana trgovina ploča.

- Veličina, oblik, miris, tekstura i zvuk vinila... kako to objasniti tinejdžeru koji pojma nema da postoje ljepša glazbena iskustva od klika mišem? Dignite dupe, zgrabite djecu za ruke i povedite ih u trgovine. Dajte im ploču u ruke, nek je stave na gramofon i spuste iglu na nju. Onda će znati – zaključuje White.

Limitirana serija dvostrukog albuma \"Elephant\", prvi put izdanog prije deset godina, izaći će na vinilu obojanom u crveno, crno i bijelo. Za svaki slučaj, ako kod kuće nemate gramofon, uz kupljene ploče dobivate i karticu sa šiframa za besplatni download albuma u MP3 formatu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije