Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voice Suradnja

Ne nastupamo za novac i nemamo ambiciju postati hrvatski boy bend

the voice
Foto: PR FOTO
06.05.2015.
u 15:00

Nakon što je završio show "The Voice", Pjerino Ružević i Egon Marić, koji su u njemu sudjelovali kao kandidati, odlučili su se za suradnju

Nakon što je završio show "The Voice", Pjerino Ružević i Egon Marić, koji su u njemu sudjelovali kao kandidati, odlučili su se za suradnju. Uključili su se u bend Acoustic Souls, u čijoj su originalnoj postavi Tomislav Užarević, još jedan natjecatelj showa, te njegov prijatelj Vjekoslav Valetić. Već 22. svibnja nastupaju u klubu Metropolis u Zagrebu.

– Iako nas nazivaju boy bendom, mi to nismo niti imamo takvu ambiciju. Nismo čak ni pravi bend, nego smo se okupili radi nastupa u Metropolisu – kaže Pjerino Ružević te poručuje da će svi oni koji dođu na njihov nastup uživati u zanimljivim obradama.

– Ne radimo nastup za novac, važno nam je samo da ljudi s koncerta odu zadovoljni – kaže Pjerino. Zasad su objavili cover pjesme "Hold Back The River", u kojoj je back vokal Pjerinova djevojka Valentina Trstenjak.

– Zadovoljan sam kako zvučimo i ne slažem se s onom tezom da treba odvajati privatni život od poslovnog – uvjereno kaže.

>>'The Voice' Boy Band snimio svoj prvi cover! Poslušajte kako zvuče zajedno!

>>Nina tek pobijedila, a The Voice već kreće u potragu za talentima druge sezone showa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije