Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILI BLUES OBRADE

The Rolling Stones izdaju prvi album nakon 11 godina

The Rolling Stones 2015
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
05.10.2016.
u 10:00

Don Was, producent koji zadnja dva desetljeća radi sa Stonesima, kazao je kako će grupa izdati album obrada blues standarda iz Chicaga poznatih glazbenika kao što su Howlin’ Wolf, Little Walter i drugi. Po njegovim riječima, album bi trebao izaći u prosincu

Rock legende The Rolling Stones objavile su na svom Twitter profilu i YouTubeu kako će sutra biti obznaniti informacije o svom novom albumu, prvom nakon punih 11 godina, kada je izašao hvaljeni album "A Bigger Bang". Stonesi su stavili kratki video u trajanju od 10 sekundi, ispod kojeg piše "coming october 6" (dolazi 6. listopada). Na videu se vide Mick Jagger, Keith Richards i ostatak benda kako sviraju pjesmu s jakim blues štihom.

Don Was, producent koji zadnja dva desetljeća radi sa Stonesima, kazao je kako će grupa izdati album obrada blues standarda iz Chicaga poznatih glazbenika kao što su Howlin’ Wolf, Little Walter i drugi. Po njegovim riječima, album bi trebao izaći u prosincu.

Autentični blues zvuk

– Snimili su album za samo tri dana s običnim mikrofonima i bez puno produciranja u studiju, kako bi dobili što autentičniji zvuk – kazao je Was za francuski Le Figaro. Zanimljivo je da se na blues seansama u studiju u zapadnom Londonu sa Stonesima našao i Eric Clapton, koji u susjedstvu studiju snima svoj album.
Nakon što je snimka njihovog koncerta "Havana Moon" s Kube dobro prošla u svjetskim kinima, ovaj će dokumentarac izaći na DVD-u 11. studenog.

>>Velika zainteresiranost za projekciju povijesnog koncerta ''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba''

Komentara 1

MI
Miljanin
11:48 05.10.2016.

Mome djedu smo u tim godinama već nosili cvijeće na grob😂. Svaka čast tim starcima, al što je previše-previše je. Da se ne doziraju svaki dan ,već bi im odavno pokupili kosti s pozornice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije