Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

The Cult zapalio Dom sportova

the cult
arhivska fotografija
01.10.2009.
u 11:54

Veliku povratničku turneju naziva Love-live sinoć je u Domu sportova imala priliku doživjeti i zagrebačka publika, gdje je grupa The Cult održala više nego odličan koncert.

Veliku povratničku turneju naziva "Love-live", po istoimenom albumu iz 1985. godine, sinoć je imala prilike doživjeti i zagrebačka publika u Domu sportova, gdje je grupa The Cult održala više nego odličan koncert.

Iako s dvadesetak godina zakašnjenja, kada je britanska skupina bila na vrhuncu slave, dečki su pokazali da i dalje imaju energije i osjećaj za nostalgične obožavatelje koji napamet pjevaju legendarne hitove s jednakom žestinom kao i nekad.

Mnogobrojni posjetioci gladni dobrih rock-koncerata jučer su došli na svoje, i iako je većina obožavatelja bila starija od 30 godina, mala dvorana Doma sportova bila je ispunjena skoro do posljednjeg mjesta.

 

Atmosfera je bila užarena od prvih taktova uvodne "Nirvane", do posljednje pjesme "Love Removal machine", a Astbury, Duffy i ekipa bili su vidno iznenađeni toplim dočekom publike.

Razdragani obožavatelji pjevali su iz sve snage na svaku izvedbu tijekom cijelog nastupa, a delirij je nastupio kad su izvodili hitove poput "Rain", "Revolution", "Fire woman".

Šteta što je koncert ostao bez bisa jer točno sat i pol, koliko je trajao koncert slavnih rokera, činilo se premalo, a znojna i ozarena lica tražila su još.

U svakom slučaju koncert ćemo svakako pamtiti po dojmljivu nastupu i izuzetno raspoloženoj publici koja je, čini se, itekako spremna za rock-koncerte koje slijede: Massive Attack, Depeche Mode, a u najavi su i Spandau Ballet te Pet Shop Boys.

Čini se da nas čeka uzbudljiva koncertna sezona.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije