Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALJOŠA VUČKOVIĆ

Teški dani za Feratu iz 'Velog mista': zbog bolesti više ne glumi

Aljoša Vučković
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
18.12.2018.
u 10:29

- Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Osim toga, malo me i prehlada uhvatila - rekao je Vučković, ne ulazeći u detalje oko svoje bolesti.

Aljoša Vučković, poznati hrvatski glumac koji živi i radi u Beogradu u bivšoj je državi poznat po brojnim ulogama, no najviše ga pamtimo kao Feratu iz "Velog mista" i doktora Lukšića iz "Boljeg života". Nedavno je napunio 72 godine, a više ne glumi nego se liječi od teške bolesti. 

- Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Osim toga, malo me i prehlada uhvatila - rekao je Vučković za Kurir, ne ulazeći u detalje oko svoje bolesti. Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćeri - Leanu i Saru. Vučković je progovorio i o fenomenu "Boljeg života", serije koja se i danas reprizira u Bosni i Hercegovini.

- Eh, možemo se mi danas pitati što je fenomen ili važnost "Boljeg života" ili filma "Casablanca". A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primijeti. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka ‘Boljeg života’ do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Što reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo obiti sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcionira po principu ‘hajmo probati da bude bolje’, i to bolje traje dvije minute, pa stane - kazao je Vučković. 

Pogledajte video: Poznate osobe koje su uspjele u četrdesetima

​​​​​​​

Komentara 6

UJ
ujo41
19:12 18.12.2018.

ako je umetnik pa neka vam onda svima - umetne

AR
Artukovic
13:02 18.12.2018.

Aljoša Vučković je imenom i prezimenom Hrvat srpskih korjena.Sa pravom zivi i radi tamo gdje je.Da su barem svi takvi otisli iz Hrvatske....kamoli srece.

CR
CroAx
11:15 18.12.2018.

Jedan od rijetkih javnih ličnosti u Srbiji koji nije skrivao svoje hrvatsko podrijetlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije