Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa

Teške riječi među kandidatima showa "Hrvatska traži zvijezdu"

htz (1)
Pixsell
13.05.2010.
u 19:19

Kim Verson predbacila je Duji Stanišiću da joj stalno nešto dobacuje i omalovažava je. Duje je preporučio Kim da bude malo otvorenija i više se druži s ostalim kandidatima.

Kako se glazbeni šou "Hrvatska traži zvijezdu" bliži kraju napetost među kandidatima se zaoštrava. Shvatila je to i produkcija pa je okupila preostalih pet preostalih natjecatelja na sastanak na kojem su jedni drugima u lice morali reći svoja mišljenja. Inače šutljiva Kim Verson otvorila je dušu i kazala Duji Stanišiću da je prestane provocirati.

- Non-stop mi nešto dobacuješ i omalovažavaš me - kazala mu je Kim i dodala kako ima dojam da to radi zato što mu je krivo što je iz showa ispala Maja Malić, a ne ona. Duje se pokušao obraniti i objasnio je Kim kako nije u pravu te se s njom šali kao i sa svima ostalima, ali joj je zamjerio povučenost.
- Ti dođeš u kuću i odmah odeš u svoju sobu umjesto da se družiš s nama - kaže Duje. Iako je pala pokoja teška riječ, kandidati su konačno uspjeli riješiti neke od nesuglasica.

Komentara 4

DU
Deleted user
08:57 14.05.2010.

E sad mi je lakše kad znam da su se riješili napetosti

ZA
zami
11:27 14.05.2010.

Kim je 14 -godišnje dijete i uz nju bi trebao stalno biti jedan roditelj,ovako se u kući može svašta dogoditi i tumačiti zakonski kao maltretiranje,seksualno ometanje, prisila,iznuda i sl. Kim je jedino ispravno postupila ako se odmah povuče u sobu,alili bahati splićo to ne kuži.

TO
Toni12345
00:36 15.05.2010.

Od napetosti i skandala RTL zivi....... Zato se nadam za RTL da bude toga sve vise....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije