Naslovnica Showbiz TV

Teške riječi među kandidatima showa "Hrvatska traži zvijezdu"

Kim Verson predbacila je Duji Stanišiću da joj stalno nešto dobacuje i omalovažava je. Duje je preporučio Kim da bude malo otvorenija i više se druži s ostalim kandidatima.
13. svibnja 2010. u 19:19 4 komentara 8 prikaza
htz (1)
Foto: Pixsell

Kako se glazbeni šou "Hrvatska traži zvijezdu" bliži kraju napetost među kandidatima se zaoštrava. Shvatila je to i produkcija pa je okupila preostalih pet preostalih natjecatelja na sastanak na kojem su jedni drugima u lice morali reći svoja mišljenja. Inače šutljiva Kim Verson otvorila je dušu i kazala Duji Stanišiću da je prestane provocirati.

- Non-stop mi nešto dobacuješ i omalovažavaš me - kazala mu je Kim i dodala kako ima dojam da to radi zato što mu je krivo što je iz showa ispala Maja Malić, a ne ona. Duje se pokušao obraniti i objasnio je Kim kako nije u pravu te se s njom šali kao i sa svima ostalima, ali joj je zamjerio povučenost.
- Ti dođeš u kuću i odmah odeš u svoju sobu umjesto da se družiš s nama - kaže Duje. Iako je pala pokoja teška riječ, kandidati su konačno uspjeli riješiti neke od nesuglasica.

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    E sad mi je lakše kad znam da su se riješili napetosti

  • zami:

    Kim je 14 -godišnje dijete i uz nju bi trebao stalno biti jedan roditelj,ovako se u kući može svašta dogoditi i tumačiti zakonski kao maltretiranje,seksualno ometanje, prisila,iznuda i sl. Kim je jedino ispravno postupila ako se odmah povuče u sobu,ali ... prikaži još!li bahati splićo to ne kuži.

  • Toni12345:

    Od napetosti i skandala RTL zivi....... Zato se nadam za RTL da bude toga sve vise....