Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjedočit će o slučaju

Teška tragedija Ashtona Kutchera: Serijski ubojica nasmrt izbo njegovu djevojku prije 13 godina

ashton kutcher
Foto: pixsell
23.01.2015.
u 00:06

Ashton Kutcher svojedobno je doživio tešku tragediju, a pravda se nazire tek sada

Ashton Kutcher svojedobno je doživio tešku tragediju, a pravda se nazire tek sada. Naime, glumac bi uskoro trebao svjedočiti protiv serijskog ubojice Michaela Gargiula koji je 2001. godine ubio tadašnju Ashtonovu djevojku. Policija je nedavno došla do dokaza koji bi mogli strpati Michaela u zatvor.

Ashley Ellerin bila je jedna od njegovih brojnih žrtava. Kada je na mučan način ubijena, Ashley je imala svega 21 godinu, bila je studentica te djevojka Ashtona Kutchera. Kobne večer Ashton i Ashley zajedno su trebali gledati dodjelu Grammyja u domu njegova prijatelja, piše InTouch. Ashton joj je rekao neka ne dolazi, već joj je rekao neka ga čeka kod kuće. Nažalost, Gargiulo ju je ubio. Ashton je kasnije dao iskaz detektivima, govoreći kako je tijekom noći zvao Ashley dvaput, no ona mu nije odgovarala. Okrivio je loš signal i odvezao se do njezina doma.

Pokucao je nekoliko puta na vrata, no nitko nije otvarao pa je otišao. – Kutcher je vidio nekakve crvene mrlje, a pretpostavio je da se radi o crnom vinu. Mislio je da je ljuta na njega te je otišao – izjavio je o slučaju detektiv Thomas Shevolek. Tijelo studentice na kraju je otkrila njezina cimerica kada je sljedećeg jutra ušla u stan. Pronašla je nasmrt izbodenu Ashley. Cimerica je policiji spomenula Mikea, majstora iz toplane, rekavši da je čudan. Dok ga nisu uhitili, navodno je ubio još 10 žena. Serijski ubojica čeka suđenje za ubojstva.

>>Ashton i Mila konačno pokazali obiteljske fotke sa svojom mezimicom

>>Objavili čestitku za Novu godinu pa 'slučajno' otkrili da su vjenčani?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije