Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban gost

Teška industrija snimila novi spot s domaćim glumcem. Pogledajte!

teška industrija
Foto: Screenshot
1/3
15.10.2015.
u 16:23

Odličan uspjeh dva tjedna 'starog' singla Sjenka

Teška industrija doslovno "rastura" na radijima u zemlji i regiji! Njihov aktualni singl "Sjenka" na nacionalnoj je top listi ostvario najveći skok u posljednjih sedam dana i zauzevši visoko 5 mjesto najemitiranijih domaćih singlova.

Ni u susjednim zemljama ne prolazi ništa lošije - makedonski Star radio ekskluzivno ju je emitirao svakih sat vremena, odnosno 24 puta u jednom danu!  Odličan uspjeh za samo dva tjedna "star" singl!

Zaslužen uspjeh nove pjesme prati i ništa manje zanimljiv video spot

Pod redateljskom palicom iskusnog Darka Drinovca, pred kameru su, u gotovo mističnoj atmosferi stare pilane, stali dečki iz benda te Lea i gostujući glumac Andrej Dojkić.

Hladna atmosfera eksterijera nasuprot emotivnih ljubavnih scena između Lee i Andreja stvorile su zanimljivu audio-vizualnu priču.

Teška industrija trenutno završava novi studijski album čiji izlazak očekujemo početkom godine, a objava će biti popraćena još jednim hit singlom, asom iz rukava iz pjesmarice Vedada Hadžiavdića.

>>Teška industrija predstavila spot za pjesmu 'Još gorim od tebe'

>>Bacili Ameriku na koljena - Teška industrija hit u SAD-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije