Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hit

Teška industrija predstavila spot za pjesmu 'Još gorim od tebe'

Teška industrija
Foto: Promo
1/4
22.12.2014.
u 12:00

Za potrebe spota studentica akademije likovne umjetnosti Denis Mikulčić Grgić naslikala je sliku koju će Teška industrija prodati preko svoje službene Facebook stranice u humanitarne svrhe

Teška industrija još od obljetničkog koncerta prošle godine koji je napravila u prepunom Lisinskom, u punom je pogonu i nema dana pauziranja. Snimaju nove pjesme, spotove, a sve redovito predstavljaju i svojoj publici na koncertima duž cijele regije.

U pripremi je i nastup na 62. Zagrebačkom festivalu, na kojem će predstaviti aktualnu pjesmu 'Još gorim od tebe', a za koju su ovih dana snimili i video spot, u režiji Filipa FilovićaAutor pjesme i teksta je Vedad Hadžiavdić, koji aranžman potpisuje sa Igorom Ivanovićem, ujedno zaduženim za produkciju pjesme. Glumica u spotu je studentica akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu Denis Mikulčić Grgić, koja glumi sebe.

Za potrebe spota, Denis je naslikala i sliku koju će Teška industrija prodati preko svoje službene Facebook stranice, a sve u humanitarne svrhe za obitelj Horvat, kojoj je Teška industrija već i prije pomagala.

Predstavljamo spot za aktualnu pjesmu koja je nakon samo nekoliko dana od predstavljanja u eter mnogih radio postaja uvrštena i na službenu nacionalnu top listu najemitiranijih singlova HRTOP40.

Osim nove pjesme i spota, Teška industrija poziva publiku da dođe na njihov novogodišnji koncert u Livno na Trgu kralja Tomislava.

>>Nakon dugo vremena Teška industrija nastupa u Šibeniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije