Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terra nova

Terra Nova: Spas čovječanstva je u suživotu s dinosaurima

terra nova (1)
Foto: Fox
1/6
04.12.2011.
u 12:00

Kad znanstvenici u akceleratoru otkriju rupu u vremenu koja im omogućuje da izgrade portal u davnu prošlost, rađa se ideja da se čovječanstvo preseli u pradavno doba i tako dobije drugu priliku da izgradi civilizaciju.

U ponedjeljak se na kanalu Fox Life počinje prikazivati australska avanturistička serija “Terra Nova”, radnja koje se odvija 85 milijuna godina u prošlost. Epska priča prati četveročlanu obitelj Shannon koja kreće na nevjerojatno putovanje kroz vrijeme, točnije na pretpovijesnu Zemlju, kao mali dio pokusa spašavanja ljudske rase. Godine 2149. svijet je na samrti.

Planet je prenapučen, a većina je flore i faune izumrla. Budućnost čovječanstva je upitna, a jedina je nada u dalekoj prošlosti. Kad znanstvenici u akceleratoru otkriju rupu u vremenu koja im omogućuje da izgrade portal u davnu prošlost, rađa se ideja da se čovječanstvo preseli u pradavno doba i tako dobije drugu priliku da izgradi civilizaciju. Prva kolonija u tome lijepom, ali opasnom svijetu je Terra Nova u kojoj se Shannonovi pridružuju Desetom hodočašću naseljenika.

Ondje ih uz modro nebo, vodopade i vegetaciju čekaju i dinosauri-ljudožderi, odmetnička kolonija i druge sile koje namjeravaju uništiti novi svijet prije nego što i zaživi. Glavne uloge tumače Jason O’Mara, Shelley Conn, Christine Adams i Allison Miller, a izvršni producent je Steven Spielberg.

Komentara 2

SC
Schime
21:47 05.12.2011.

OK sve 5 Spielberg snima ..mora biti dobra... no vrijeme \"povratka\" u proslost je nelogicna vratili su se u vrijeme dinosaurusa... dakle covjecanstvo ce ili dinosaurusi pojesti il ce skupa sa dinosaurusima izumrijeti od pada asteroida za koje se vjerujee da je bopido dinose...tako da... covjecanstvo ... nece prezivjeti tak i nak... mogao ih je smjestiti u doba pocetka civilizacije cime bi se poklopilo sa teorijom da je nekoc zivjela napredna civilizacija npr atlantida ... ili pak neki drugi.... serija bi bila daleko zanimljivija...

XX
XXXX2011
17:18 14.12.2011.

Nece morati niti postojati nekakav akcelerator vremena.U bliskoj buducnosti ce sigurno biti moguce od DNK nekog mrtvog Dinosaura napraviti novog i zivog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije