Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučio po svom

'Terminator' ponovno pokazao svoju zločestu stranu: Obožavam kršiti pravila

arnold schwarzengger
Foto: Facebook
1/3
19.03.2014.
u 16:41

Arnold Schwarzenegger posjetio je sjedište Facebooka u Silikonskoj dolini, no nije poštovao baš sva njihova pravila

Inače je poznat da ne slijedi ucrtane puteve, ali i da često krši pravila, pa nije neobično da je i ovom prigodom Arnold Schwarzenegger odlučio ići po svome.

– Filozofija Facebooka je "kreći se brzo i krši pravila" što obožavam. Prirodno, prekršio sam neka pravila u njihovu sjedištu. Hvala za divan posjet – napisao je Arnie ispod fotografije na kojoj pozira s cigarom ispod znaka na kojem piše "dobrodošli na naš kampus bez duhana".

Arnie (66), otkako se vratio u filmske vode, često se pojavljuje u javnosti na mjestima na kojima ga se najmanje očekuje, kao što je bio i ovaj posjet Facebookovu sjedištu u Silikonskoj dolini.

Uskoro počinje snimanje novog Terminatora, čiji je scenarij Arnie opisao "fantastičnim". Terminator: "Genesis" u kina stiže u ljeto 2015. godine.

>>Monstruozni sendvič Arnolda Schwarzeneggera ima nevjerojatnih 80.000 kalorija!

 

Komentara 1

RA
rakikaki
18:33 19.03.2014.

Stari prdonja zna da mu je ostalo još malo vremena pa da ga iskoristi. Meni ga je žao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije