Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro će roditi

Termin je sve bliže! Franka Batelić pozirala ispred ogledala pa pokazala trudnički trbuščić: 'Ne mogu više'

Foto: Instagram
1/10
21.10.2022.
u 17:23

Pjevačica je objavila novu fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički trbuščić. Uz fotku je tagirala pjevačicu Albinu Grčić, pa citirala njen hit s kojim se natjecala na Euroviziji.

Pjevačicu Franka Batelić (30) još malo dijeli od termina poroda njezina drugog djeteta kojeg će dobiti u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom (36). Pjevačica je objavila novu fotografiju na kojoj se vidi njen trudnički trbuščić. 
Uz fotku je tagirala pjevačicu Albinu Grčić, pa citirala njen hit s kojim se natjecala na Euroviziji. 

"Tick Tock, vrijeme curi" napisala je Franka, a onda se našalila: "Ne mogu više", dodavši uz to emotikone koji plaču od smijeha. 

Foto: Instagram

Franka je inače, nedavno izdala novi singl 'Pričao o nama'. 

"Nekako se spontano dogodilo da je ''Priča o nama'' kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ''Sve dok sanjaš'' nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost'' rekla je Franka i dodala: ''Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ''Priču o nama'' i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima.''

Inače, pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest.  Sretni par vjenčao se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije