Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživancija

Teri Hatcher uživala na Krki, a Malina Grahek tulumari na Hvaru

'17.07.2012., Split - Slavna americka glumica Teri Hatcher, proslavljena ulogom u seriji Kucanice, s kcerkom Emerson vratila se sa slapova Krke gdje su provele dan. Odmor provode ploveci Jadranom na k
Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
1/3
18.07.2012.
u 19:00

Kruzerom Sea Dream američka glumica T. Hatcher oplovila je Jadran, a Malina Grahek prepustila se u adrenalinskim užicima

Jadranska obala vrvi slavnim facama, bile one svjetski poznate ili samo znane u domaćim okvirima. Tako je Teri Hatcher iz serije \"Kućanice\" uživala na Rabu, u Splitu, pa u Šibeniku, odakle je s kćeri Emerson Rose skočila i do nacionalnog parka Krka, gdje je prošle godine bila njezina kolegica Eva Longoria.

A čarima otoka Hvara nije odoljela ni poznata partijanerica Malina Grahek Šelendić. Gradskom rivom prošetala se u zavodljivom ružičastom monokiniju u društvu triju prijateljica i momka jednog od djevojaka u njenoj pratnji. Lijepa 23-godišnja manekenka i zasad još supruga poduzetnika Josipa Šelendića, iako odlične volje, nasmijana i pristojna, nije bila raspoložena za razgovor s predstavnicima medija. Malina se kupa pokraj ekskluzivne plaže Bonj, a nije odoljela ni adrenalinskim užicima. S prijateljicama se provozala na gumenom \"otočiću\" koji po moru vuče gliser. Kako je jučer iznimno puhalo, valovi su bili nemilosrdni, a djevojke su vrištale od užitka u brzini.

No dok se Malina zabavlja, postavlja se pitanje tko čuva njezina dvogodišnjeg sina Luku? Možda tata, 34-godišnji Josip Šelendić, koji nije viđen nigdje na Hvaru. Ne zna se u kakvim su odnosima supružnici koji su u brakorazvodnom postupku, no još u svibnju Josip je na svojem Facebooku status \"u braku\" promijenio u status \"slobodan\".

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:18 18.07.2012.

Ra - ra - radnička odmara se klasa, plavi se Jadran talasa. Sad barem Jadran vidimo na televiziji, a ne tako davno radnička odmarališta su bila puna, pa su došle 90- te, i sirotinju gurnuli u rat, gospoda izvršila pretvorburbu i sad nas uvjeravaju kako smo živjeli u mraku bez demokracije. H****š demokraciju kad imaš posao i plaću.

TO
Tot
19:35 18.07.2012.

ko je sad pak ta malina...

AR
arjavas
11:56 19.07.2012.

m alina je vočka od koje se slaže dobar sok , nekad se malinovac pomješan sa vinom i soda vodom zval "Musolini"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije