Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj se svidjelo

Tereza Kesovija pobunila se na Zagrebačkom festivalu: Kako vas nije sram?!

Zagreb: 64. Zagrebački festival
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
28.01.2017.
u 15:20

Kesoviji je rezervirano mjesto u šestom redu zbog čega se jako uvrijedila

U petak se dvorani Kornati održao 64. Zagrebački festival koji je ponovno privukao publiku zanimljivim glazbenim repertoarom. 

No, unatoč dobroj glazbi, pjevačica Tereza Kesovija pobrinula se da ne izostane doze problema. Naime, kako piše Story, Kesoviji je rezervirano mjesto u šestom redu zbog čega se jako uvrijedila. Taj red inače je predviđen za doajene hrvatske glazbe poput Hrvoja Hegedušića, Tereze Kesovije i Jasne Zlokić.

- Tko vam je u prvim redovima? Kako vas nije sram da mi sjedimo u šestom? - vikala je Tereza. No, uz isprike i objašnjenje da se festival emitira uživo, strasti su se smirile te je program praćen bez većih problema.

>> Tereza Kesovija predstavila spot za pjesmu 'Posuđeno vrijeme'

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:26 28.01.2017.

Samo zbog svojih veza s oficirima RViPVO-a iz bivse drzave zbog kojih ju je i Lopatny otjerao ili kukavicke izjave "silovali su mi kucu" s udaljenosti od 1200 km u vrijeme dok su zene zaista bile silovane i ubijane doticna nema moralno pravo na bilo kakve proteste...

Avatar Trpimir
Trpimir
00:21 29.01.2017.

Tere, pitaj u BG da te stave u prvi red.. fuuuuuuuuuuj!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
08:01 29.01.2017.

Vidi se koliko je Zagreb tolerantan, u Splitu ona uopće nebi bila u dvorani! fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije