Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepši dan

Tenisač Ivo Karlović i supruga Alsiona postali roditelji djevojčice

ivo karlović
dražen brajdić
17.09.2011.
u 21:37

Vijest je tenisač objavio na twitteru, a među prvim čestitarima bio je Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta. Ivo i Alsi zajedno su od 2004., žive u Miamiju, a kad su u Zagrebu naša nevjesta obožava janjetinu ispod peke

Hrvatski teniski reprezentativac Ivo Karlović u petak je postao otac. Njegova supruga Alsiona rodila je u rodilištu u Miamiju djevojčicu koju su nazvali Jada Valentina. Karlović je to objavio na svom twitter profilu, a među prvim čestitarima bio je Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta koji je sa srbijanskom reprezentacijom u Beogradu.

Ivo i Alsi, Amerikanka kinesko-jamajčanskog podrijetla (otac joj je Kinez a majka Jamajčanka), zajedno su od 2004. godine, a prije šest godina su se i vjenčali. Žive u Miamiju, ali često su i u Zagrebu, Ivinu rodnom gradu.

A kad su u našoj metropoli, Ivo obvezno svoju Alsi odvede na janjetinu ispod peke, koju ona obožava.

Upravo zbog ovog sretnog događaja i iščekivanja povezanog s tim, Karlović je otkazao nastup za hrvatsku reprezentaciju koja ovaj vikend igra kvalifikacije za Svjetsku skupinu u Južnoj Africi.

– Volio bih pomoći dečkima u tom važnom meču, ali rođenje kćeri, što je i logično, apsolutni mi je prioritet – kazao je Karlović.

U studenome nas očekuje još jedna prinova među tenisačima. Ivan Ljubičić i njegova supruga Aida dobit će i drugo dijete.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
23:14 17.09.2011.

Gluplji komentar od ovoga ispod moga teško može biti.

DU
Deleted user
23:58 17.09.2011.

Vidiš ti si nadmašio i mene.

KA
karambita
11:22 18.09.2011.

Sfjons, ti si obicna debilcina....sta je tebe briga koga je Ivo ozenio....svatko ima pravo sebi da bira zivotnog saputnika....ali ti nikad neces progledati iz te balkanske vukoebine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije