Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tedi Spalato u Lisinskom nakon deset godina

tedi
Marko Prpić/VLM
13.10.2009.
u 14:17

Sav prihod od ulaznica kupljenih za koncert bit će iskorišten za pomoć nepokretnoj djevojci koja živi u uvjetima neprilagođenim svojem stanju.

Rotaract klub Zagreb Centar organizira koncert Tedija Spalata 9. studenoga u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog“ u Zagrebu. Cilj ovog projekta je prikupljanje novca za financiranje izgradnje pokretne platforme i upoznavanje s poteškoćama s kojima se susreću ljudi s posebnim potrebama.

Ulaznice su u prodaji od 15.10. po cijenama od 130, 150 i 170 kn.
Više informacija možete saznati na rotaract-centar.hr/tedispalato

Ovaj koncert bit će prvi samostalni Tedijev nastup u Lisinskom nakon kultnog koncerta u studenome 1999. godine, koji je Tediju Spalatu donio Porina za DVD "Live in Lisinski". No ovaj će koncert ujedno biti i zagrebačka koncertna promocija aktualnog albuma "Kadenca".

Sav prihod od koncerta bit će uplaćen za pomoć Maji, nepokretnoj djevojci koja živi u uvjetima neprilagođenim svojem stanju. Novcem će se Maji omogućiti sloboda kretanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije