Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Ako ga nazove Taylor Swift, učenicima će odgoditi testove

taylor swift
Foto: Twitter
1/5
27.05.2015.
u 09:00

S Colterom Pierceom dogovorili su se da će im otkazati ispite ako uspiju putem interneta privući pozornost Taylor Swift

Izvrsna ideja učenika iz Montane. Naime, učenici jedne srednje škole u SAD-u došli su na ideju kako izbjeći testove za kraj školske godine.

S Colterom Pierceom dogovorili su se da će im otkazati ispite ako uspiju putem interneta privući pozornost Taylor Swift. Ako ga pjevačica nazove, ispiti su otkazani. Profesor je za lokalnu televiziju KTVQ izjavio kako je cijelog polugodišta pričao o Swift, pa su vjerojatno zato učenici odlučili pokušati uz pomoć nje izbjeći ispite.

Učenici diljem svijeta pokušavaju stoga pomoći pa šire fotografiju – u nadi da će doći i do Taylor. Sigurni smo da bi pjevačica rado uskočila, jedini je problem što se trenutačno nalazi na svjetskoj turneji pa možda neće vidjeti ovo na vrijeme.

>>Beyonce i dalje najmoćnija žena svijeta zabave

>>Tek su ušli u vezu, a već ju je prevario?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije