Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi mu biti blizu

Taylor Swift kupila vilu u susjedstvu svog dečka Conora Kennedyja

taylor swift (1)
PIXSELL
15.08.2012.
u 19:00

Pjevačica i glumica kuću sa sedam spavaćih soba, koja je na tržištu od 2010. godine, kupila je za 4,9 milijuna dolara, odnosno znatno manju svotu od one koja je tražena u početku - 13,5 milijuna

Mlada country zvijezda Taylor Swift kupila je vilu u Massachusettsu, vrijednu 4,9 milijuna dolara.

Ova 22-godišnja pjevačica i glumica kuću sa sedam spavaćih soba kupila je kako bi bila bliža svom četiri godine mlađem dečku, Conoru Kennedyju.

Switf je kuću, koja je na tržištu od 2010. godine, kupila za znatno manju svotu od one koja je tražena u početku, a to je 13,5 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije