Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZBOLAN POSTUPAK

Tatjanu Jurić prva tetovaža podsjeća na životne odluke

tatjana
Goran Jakuš/Pixsell
22.10.2010.
u 17:49

– Cijeli je postupak trajao samo deset minuta i bio je bezbolan iako je riječ o osjetljivom dijelu gdje je koža jako tanka. Osjećala sam se kao da sjedim na stolcu kod liječnika – prepričava Tatjana svoje novo iskustvo.

Odluka o tetoviranju vrzmala se po lijepoj glavi RTL-ove voditeljice Tatjane Jurić posljednjih deset godina, a tek nedavno odlučila je da će ipak ukrasiti svoje tijelo. Tatjanin posjet tatoo majstoru u Zagrebu i cijeli proces tetoviranja imat ćemo priliku gledati u njezinoj emisiji “Exkluziv s Tatjanom Jurić” koja će se prikazivati već ove nedjelje u 19 sati.

– Razmišljala sam o tetovaži prije deset godina, ali onda sam zaključila kako je bolje pričekati da postanem malo ozbiljnija i zrelija za donošenje takvih odluka – kaže voditeljica. Njezino lijepo zapešće sada krasi jedna riječ ispisana na arapskom.

– Cijeli je postupak trajao samo deset minuta i bio je bezbolan iako je riječ o osjetljivom dijelu gdje je koža jako tanka. Osjećala sam se kao da sjedim na stolcu kod liječnika – prepričava Tatjana svoje novo iskustvo.

Značenje riječi na arapskom nije htjela otkriti, tek samozatajno kaže da joj je to podsjetnik na neke životne odluke iz prošlosti. No naš izvorni govornik arapskog jezika otkrio nam je misterij Tatjanine tetovaže i dešifrirao kako se u prijevodu na hrvatski na njenom zapešću sada nalazi riječ “pisma”.

– Oni koji su se već tetovirali rekli su mi kako nakon prve tetovaže uvijek hoćeš još jednu, što se obistinilo i u mom slučaju. Već sad razmišljam o drugoj tetovaži koju bih smjestila na leđa ili na zglob – kaže Tatjana, a ako joj jednom dosadi, otići će na lasersko uklanjanje.

Komentara 8

OB
-obrisani-
18:22 22.10.2010.

. . ...................KLON...................KLON . . .kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 kamocemo1 .

EU
eureka001
21:57 22.10.2010.

da joj ta tetovaza ne podsjeca na \"prvi\" seks, heheheehehhe, kads e neko tetovira to radi iskljucivo radi drugih da to gledaju, a ovi drugi si misle ili vele: gledaj ovu kravu ili ovog bika hehehehehehee, jer tetovaze su obicno po zadi, znaci da sam sebe nemoze vidjet, pa tako na kraju ispada sams ebi idiot hehehehehee

OB
-obrisani-
18:21 22.10.2010.

koga boli k za tu juricku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije