Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna

Tatjana Munižaba i Tina Šimurina ne žele u Studio 4

tina šimurina tatjana munižaba
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
09.09.2014.
u 11:28

Nezadovoljni su svoje primjedbe izrekli već u petak Tomislavu Špoljaru i jučer Saši Runjiću

Tjedan dana uoči početka nove jesenske sheme na HRT-u je opet nemirno. Gašenje Dnevnika 3 (umjesto kojeg "uskrsava" Otvoreno, ali s Togonalom i Novokmetom), posljedična preraspodjela ekipe te emisije i rošada koja je zahvatila emisiju Studio 4 na Četvrtom programu HTV-a rezultirali su – nezadovoljstvom i pobunom.

Niz odbijanja

Kako neslužbeno doznajemo, nakon ukidanja Dnevnika 3 Tatjana Munižaba trebala je umjesto Tončice Čeljuske preuzeti Studio 4, no Munižaba je to odbila pod cijenu otkaza. Katja Kušec i Tončica Čeljuska trebale bi voditi novu dnevnu emisiju na HTV-u 4 od 14 do 17 sati (imala bi nekoliko kraćih formi), a suurednice bile bi Melinda Kurilj i Inja Svetl. No neke od njih taj su novi angažman odbile jer ne žele raditi u projektu u čijem osmišljavanju neće sudjelovati, a neke i ne znaju o čemu je točno riječ jer im, kažu, detaljan projekt nije ni predstavljen. Tini Šimurini ponešto se o tom novom projektu govorilo, ali je ona, kako čujemo, izrazila želju za ponovnim reporterskim poslom poput onog u Paralelama. Jozo Barišić, koji je trebao ostati raditi u Studiju 4, navodno to ne želi ako se ostatak dosadašnje ekipe iz te emisije makne. Siniša Kovačić i Denis Latin nakon Dnevnika 3 prelaze u podnevni Dnevnik i ne ljute se.

Sastanak o stavovima

A nezadovoljstvo većine spomenutih, već na sastanku u petak, mogao je osjetiti šef Informativno-medijskog servisa HRT-a Tomislav Špoljar, dok je pobunjenike jučer u dva navrata primio i novi ravnatelj Programa HRT-a Saša Runjić. Doznajemo da je Runjić na prijepodnevnom dijelu sastanka želio čuti njihove stavove, razmišljanja i eventualne frustracije, ali im je i naglasio da odluke urednika, koji su na shemi radili mjesecima, ne želi poništavati zbog pojedinačnih nezadovoljstava i prohtjeva. Nastavak je bio zakazan za 17 sati.

>>Umjesto Dnevnika 3 ide Otvoreno, ali bez Hloverke

Komentara 10

DU
Deleted user
11:50 09.09.2014.

Preraspodjela ekipe ne će donijeti ništa novoga. Ne mislite valjda kako će gledanost biti bolja ako Munižabu premjestite u drugi termin? Vi ste smiješni. Ne gledam radmanoviziju dok god je on šef! Bojim se da bi mogla ugledati Budu Lončaračara dok presvlači košulje!

DU
Deleted user
12:01 09.09.2014.

Dajte molim Vas više sa tom Hrvatskom televizijom.Pa zar mislite da ne znamo da je u službi ove vlasti tj.kadrovnika Josipovića.Sumrak novinarstva Vam je Stipe Alfir.Čovjek je dopodne ljut na sebe a kad vodi tv-dnevnik na cijeli svijet.Ono što je iole vrijedno spomena je studio 4 kojeg uništavate rošadama podobnih novinara,pljuc.

ST
strsljen2013
11:50 09.09.2014.

Većina nas ne želi takav HTV1 i HT2 a još manje želimo 3 i 4. Logika i inteligencija, na 1 i 2 ili nema ništa ili nešto nekvalitetno. Eto rješenja, uvede se 3 i 4.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije