Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se pratiteljima

Tatjana Jurić otkrila kako se osjeća nakon što je bila u bolnici, pratitelji: 'Čuvaj se'

Foto: Instagram
1/8
14.08.2022.
u 15:45

Na fotografiju koju je podijelila vidi se da odmara te da je bez šminke, a u opisu je otkrila kako se osjeća.

Voditeljica Tatjana Jurić (40) javila se svojim pratiteljima na Instagramu te otkrila kako se osjeća.

Naime, Tatjana je krajem srpnja otkrila da se nalazi u bolnici zbog bolova koje osjeća već nekoliko mjeseci, a koji su prouzrokovani deformacijom kralježničkog diskusa. 

- Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa neurokirurgije na Rebru. Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo - napisala je Jurić tada uz fotku iz bolnice. 

Nakon toga je jednom prilikom otkrila što sve radi kako se ozljeda ne bi pogoršala, a radilo se o vježbama u bazenu. "Što radim po cijele dane? Pokušavam izbjeći operaciju!", napisala je uz video.

Sada je podijelila fotografiju na kojoj se vidi da leži te da je bez šminke te otkrila kako se osjeća.

- Iscrpljena, sijeda i teže pokretna. Cool. Sve mi je to cool! Sve zlo s tim, rješivo je. Iscrpljujuće i dugotrajno, ali rješivo - napisala je.

U komentarima su joj se javili mnogi te joj pružili podršku. "Ma i grbava si najljepša. Ne daj na se!", "Prekrasna si zaboravila, je l'?", "Prelijepa žena si! Ostalo se da namontirati! Čuvaj se", "Ma ti si meni top, i teže pokretna i sa sijedima i iscrpljena i dalje najljepša....", pisali su joj.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije