Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veseli se svemu

Tatjana Jurić na 24sata TV-u, vodit će dvije emisije

tatjana jurić
PR Foto
19.09.2013.
u 13:41

Nakon Saše Sušeca i Nine Kljenak, voditeljsko-uredničkom timu 24sata TV-a priključilo se još jedno poznato lice.

Nakon Saše Sušeca i Nine Kljenak, voditeljsko-uredničkom timu 24sata TV-a priključilo se još jedno poznato lice. Lijepa voditeljica Tatjana Jurić od idućeg će tjedna voditi dvije emisije: Dnevni boravak Tatjane Jurić i Bez struje.

Novi talk show od utorka do četvrtka

Dnevni boravak novi je talk show koji će se na 24sata TV emitirati utorkom, srijedom i četvrtkom u 17.20 sati. Tih će dana Tatjana u studiju ugostiti poznata i manje poznata lica s kojima će pretresati razne teme na zabavan i dinamičan način. Emisija se emitira uživo od utorka do četvrtka, dok reprize možete pogledati istim danima u kasnovečernjim terminima (utorak 22.30 te srijeda i četvrtak u 21.25 h).

- Veselim se novom poslovnom iskustvu, novim izazovima, ali i prokušanoj TV ekipi koja me zvala da im se pridružim u još jednom, za mene, ali i sve nas pionirskom projektu. Uvijek me dopadnu baš takvi, projekti baš na svojim začecima, koje treba graditi i tek podizati, a mislim da se na takvim iskustvima najbolje uči i zato se veselim! - otkrila nam je Tatjana.

Bez struje: Petkom uživo poznata glazbena imena

Petkom se pak vraćamo već poznatoj formi 24sata TV-a u emisiji Bez struje. Tatjana će u studiju ugostiti mlade glazbenike i već poznata glazbena lica. Uz akustičnu svirku, s gostima će porazgovarati o njihovim planovima, karijerama i koncertima. Emisija se emitira uživo u 17:20 sati, a reprizu možete pogledati petkom u 21.30 tj. subotom i nedjeljom u 18.30 sati.

24sata TV možete pratiti na 9. kanalu Max TV-a, B.netu-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u.

>>Tko je Tatjani Jurić poklonio ovoliko ruža?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije