Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi provod

Tatjana Ivanišević pred Markom Šimićem plesala s manekenom

dragović
Papaya
21.07.2012.
u 13:00

Uskoro joj je prišao grleći je s leđa, no čim se okrenula i vidjela ga Tatjana se odmaknula. Popričali su kratko, a zatim se okrenula i nastavila plesati s drugim. Šimić ju je cijelo vrijeme gledao.

Tatjana Ivanišević s prijateljicom Vanjom Mamić i njezinim prijateljem pila je koktele u klubu “Cocomo” u centru Novalje. Uskoro su im se pridružila tri prijatelja. Jedan od njih, maneken Kristof Kralik, nije se odvajao od Tatjane zabavljajući je svojom pričom, a bivša manekenka samo se smješkala. Oko jedan sat poslije ponoći 40-godišnja Vanja i 34-godišnja Tatjana oprostile su se od društva i zaputile na Zrće. Društvo se opet okupilo u tamošnjem klubu u VIP separeu.

Susret na Zrću

I dok je supruga tenisača Gorana Ivaniševića ispijala piće i plesala uz glazbu nizozemskog DJ-a Armina Van Buurena, u separe do nje sa svojim društvom došao je 24-godišnji nogometaš Marko Šimić.

Tatjana i Marko upoznali su se lani u jednom zagrebačkom klubu. Često su ih viđali na Jarunu kako se rolaju ili u centru Zagreba kako piju kavu, a početkom lipnja snimili su ih kako se po noći maze u automobilu. Tatjana je ipak izjavila sa su samo prijatelji.

Polovicom lipnja Marko je bio na otvorenju sezone na Zrću, navodno u nadi da će Tatjana doći, no ona se tada zabavljala na Hvaru. Nogometaš je jučer plesao sam i gledao kako Tatjana pleše s drugim.

Okrenula mu leđa

Uskoro joj je prišao grleći je s leđa, no čim se okrenula i vidjela ga Tatjana se odmaknula. Popričali su kratko, a zatim se okrenula i nastavila plesati s drugim. Šimić ju je cijelo vrijeme gledao. Sve troje u klubu su ostali do jutarnjih sati. Tanjin suprug Goran Ivanišević ostao je u Zagrebu s devetogodišnjom kćeri Amber Marijom i četverogodišnjim sinom Emanuelom.

Komentara 12

Avatar billybull
billybull
14:31 21.07.2012.

bas me zanima je li je goran ozenio iz sazaljenja zbog tzv "riblje usne" ili u cemu je tu cijela igra....i uz put, ne znam je li u pitanju epidemija, no u hrvatskoj sve vise i vise cura biva zrtvama spomenute mutacije...

EX
excell
14:56 21.07.2012.

možda su poslije plesali mazurku u krevetu

VE
velikazmija
14:19 21.07.2012.

postoji li muško-žensko prijateljstvo naravno da -da- i nešto je više od prijateljstva --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije