Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor iz snova

Zaljubljeni kao prvog dana uživaju u idiličnom odmoru na Maldivima

tatjana dragović
Foto: Instagram
1/6
15.01.2016.
u 17:21

Iako su se nedavno vratili iz Dubaija, par se egzotičnih destinacija nije zasitio pa su još jednom spakirali kofere i krenuli prema čarobnim Maldivima

Iako se u Hrvatskoj idući tjedan najavljuje drastičan pad temperature, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić hladnoće se ne boje. Par je, naime, nedavno otputovao u toplije krajeve kako bi napunio baterije za godinu koja je pred njima. Svojim idiličnim odmorom na predivnim Maldivima bivša supruga Gorana Ivaniševića i glazbenik u usponu često se hvale na svojim društvenim mrežama.

Roditelji male Luce uživaju u putovanjima pa tako svaki slobodan trenutak nastoje provesti izvan granica Hrvatske. Uoči Božića par je bio u Dubaiju, a egzotičnih destinacija očito se nisu zasitili pa su još jednom spakirali kofere i krenuli prema otočju poznatom po predivnim pješčanim plažama i tirkiznoplavom moru.

 

L.O.V.E. is all we need...at least that's what they say

Fotografiju objavljuje Tatjana Dragovic (@tatjana.dragovic)

>>Vlaho Arbulić: 'Naša kći Luce naslijedila je moj talent za glazbu'

>>Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić spremaju se za daleko putovanje s malenom Luce

Komentara 14

DI
dinamojavolim1
18:51 15.01.2016.

a goran placa

DU
Deleted user
18:49 15.01.2016.

Čujem da će radnice Kamenskog, radnici Diokija, radnici Đure Đakovića (dok se ne sanira izgorjela zgrada), radnici Jadrankamena.... čoporativno za njima, svi na odmor na Maldive. Jel' to istina?

DU
Deleted user
19:26 15.01.2016.

Ah, patetike! Odmah na drustvene mreze podijeliti prese*ravanje. Da ne bi bilo zabune da sam mozda ljubomorna... Jucer sam dosla sa jednog jednako lijepog mjesta i nisam podijelila ni sa kime jer mi se to cini malogradjanski. Tko putuje iz stvarnog interesa prema novom i drugacijem, putuje za sebe i cak niti ne prica o tome jer vise nije niti bitno. To je samo moj gust. Cemu u ovoj krizi provocirati ljude, neki nemaju ni za Stubake, a vrijedno i posteno rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije