Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MANEKENKA

Tatjana Dragović pozirala u badiću u petom desetljeću i oduševila pratitelje fenomenalnom linijom: 'Prekrasna si'

Foto: Instagram
1/10
04.06.2021.
u 17:47

Bivša manekenka Tatjana Dragović na društvenim je mrežama podijelila fotografiju na kojoj pokazuje svoju fenomenalnu liniju.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira na plaži. Ova je mama troje djece pokazala svoju fenomenalnu liniju i u petom desetljeću.

U opisu fotografije poručila je svojim pratiteljima da dodaju lokaciju na kojoj se nalazi, a neki su pretpostavili da se radi o Braču ili Rakitju. "Ne znam gdje je, ali bih tamo. More i plaža su lijepi, a kupačica je prekrasna", napisao je jedan pratitelj ističući ono što su drugi pokazali emotikonom vatre.

Inače, ova bivša manekenka na svojim društvenim mrežama često pokazuje svoje tijelo te kako i dalje izgleda fenomenalno. 
Podsjetimo, Dragović sa svojim bivšim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Mama je i djevojčice Luce koju je dobila sa svojim sadašnjim partnerom, manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem s kojim također često dijeli fotografije na društvenim mrežama.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio

 

Komentara 15

HU
Humbleandhonest
18:50 04.06.2021.

To je članak za VL?

Avatar Malazan
Malazan
19:04 04.06.2021.

Potreba da se pokaziva, čini je glupom

PO
pokojniMBkriminalac
18:40 04.06.2021.

Odi pitaj Joan Collins kako se izgleda u starijim godinama. Možda nešto naučiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije