Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Tati su rekli da ode po mene u Beograd kako ga ne bih osramotila

'05.04.2011., Zagreb -  Krapinska 45, RTL - televizija. Mila Tokic, bivsa stanarka BigBrother kuce koje je ove godine regionalnog tipa. Mila je ispala iz natjecanja te se vratila iz Beograda u Zagreb.
'Marko Prpic/PIXSELL'
05.04.2011.
u 21:00

– Najsretnija sam bila kad me suprug Ante čvrsto zagrlio i poljubio jer sam tada znala da je sve u redu. Rekao mi je da mu je srce luđački tuklo kad je gledao Big Brother jer se bojao da će me vidjeti s nekim od dečki - kaže Mila.

Kada je nakon tri tjedna boravka u Big Brotheru Mila Tokić uključila svoj mobitel, nije mogla vjerovati koliko je SMS-ova podrške i pohvale dobila od svojih prijatelja. Napokon je odahnula jer se bojala kako će njezini najdraži reagirati na njezino ponašanje u izolaciji.

– Najsretnija sam bila kad me suprug Ante čvrsto zagrlio i poljubio jer sam tada znala da je sve u redu. Rekao mi je da mu je srce luđački tuklo kad je gledao Big Brother jer se bojao da će me vidjeti s nekim od dečki i priznao mi je kako je shvatio da me voli više nego što je mislio – raznježeno nam je kazala 21-godišnjakinja iz Tomislavgrada sa zagrebačkom adresom. U njezinoj rodnoj Hercegovini odluka da sudjeluje u regionalnom realityju koji se prikazuje i na RTL-u nije baš dočekana s oduševljenjem.

– Tati su prijatelji savjetovali da ode u Beograd po mene jer ću ga sigurno osramotiti, a i on sam uvijek mi je kao klinki branio da gledam BB. Ali, kad sam se vratila bio je ponosan, kao i mama – kaže Mila. Nepovjerenje njezinih sugrađana nije ju iznenadilo jer je, kaže, uvijek bila vrckava i svi su prognozirali da će u braku izdržati tek godinu dana.

U kući na Košutnjaku najbolji odnos uspostavila je s jednako veselom i brbljavom Sorajom, dok s Bojanom nije uspjela pronaći zajednički jezik. Odnos udane Marijane i Nemeša nije htjela komentirati.

– To je njihova stvar, neću se miješati. Iako smo svi mislili da Nemeš muti s Bojanom – kaže i priznaje kako jedva čeka da zagrli kćer koja je kod bake u Tomislavgradu.

Ključne riječi

Komentara 44

MA
maraton
14:14 06.04.2011.

Zašto ova nije sletila u Sarajevo, njenu republiku a ne u Zagreb? Šta ima Duvno i Zagreb zajednićkog?

OB
-obrisani-
20:30 06.04.2011.

Svaka čast Mili osvjetlila je obraz Kongore grada. Odgoj duvanjskih žena je poseban, izbačena je jer nije po mjeri nemoralnog svijeta.

KA
karambita
09:46 06.04.2011.

mic, mic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije