Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lavine reakcija zbog klečanja

Tata i sin Kerekeš: Sigurno se nikad nećemo cenzurirati ili bojati reakcije publike. S naše strane nikad nije bilo mržnje

15.01.2023.
u 12:00

Otac i sin, Ljubomir i Jan, čiji film "Marginalci" puni kina i koji su izazvali lavinu reakcija klečanjem pred gulašom, otkrivaju svoju životnu priču. Ljubomir Kerekeš, koji je legendarnu predstavu "Dimnjačar" odigrao 1345 puta, kaže da mu je odlično surađivati sa sinom, a kad su u nekoj dilemi, da uvijek pobjeđuje razum.

Ključne riječi

Komentara 72

MA
Madrac09
13:35 15.01.2023.

Zašto se ne sprdaju sa paradom ponosa i Lgbt osobama ?

ST
staromlad
12:32 15.01.2023.

Neš ti kulture...sprdanje s moliteljima... Naravno, nećeš se sprdat sa zambijskim utočenicima, zelenom agendom, briselskim potrčkalima,zašto? Jer je to režim, a vi ste režimski umjetnici...ništa nova pod suncem. Majstore, ugasi svijeću!

DL
Dvanaest__legija
12:32 15.01.2023.

Nebitni likovi jeftinim provokacijama pokušavaju doći do publiciteta, a "novinari", naravno, uvijek spremno staju uz takve parazite! Tko će kome, nego svoj svome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?