Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao sve

Tarika Filipovića zbog nove fotografije usporedili s Ciganovićem: 'Nije fer'

Foto: Instagram
1/9
01.04.2021.
u 19:45

Na Instagramu se fotografirao s filterom naziva 'Pillov Face' koji mu je lice pomalo izobličio tako da izgleda kao da je stavio popularne filere, ili botoks.

Voditelj Tarik Filipović nasmijao je svoje pratitelje prvoaprilskom šalom. Naime, na Instagramu se fotografirao s filterom naziva 'Pillov Face' koji mu je lice pomalo izobličio tako da izgleda kao da je stavio popularne filere, ili botoks.

"Nagovoriše me na filere", napisao je voditelj uz fotografiju, no vrlo brzo je objavio još jednu objavu objasnivši onu prvu. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Dragi moji, jednim bezazlenim prvoaprilskim filterom (ne filerom) htjedoh vas zabaviti, a ono..neke i jesam 99% vas je prepoznalo Ciganovićevog "dvojnika", "kopiju", "brata blizanca", što nije fer jer je Neven Ciganović samo jedan", napisao je voditelj.

Foto: FIBA/Screenshot

"Začudi me i zabrinu broj ljudi koji se upecaše... Koliko savjeta, zgražavanja: 'Što učini sa sobom?'... Da je Orson Welles živ pitao bih ga spava li mirno. A ovako Rat svjetova 2. dio - Fileri napadaju", našalio se voditelj u idućoj objavi. 

Foto: FIBA/Screenshot

VIDEO>> Natali Dizdar: Nedostaje mi sloboda i spontanost života

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije