Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan rođendan

Tarik priredio Lejli neuobičajeno rođendansko iznenađenje

09.10.2018.
u 12:45

Tarik priredio Lejli neuobičajeno rođendansko iznenađenje Brzo kretanje tijela i pomicanje ruku u suprotnu stranu pravi je izazov, ali njezin suprug, popularni glumac i voditelj Tarik, s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom bez ikakve treme svoje plesne pokrete pokazao je Lejli pred prolaznicima, sve kako bi voljenu Lejlu iznenadili za rođendan.

Nasred Budimpešte bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović dobila je pravo iznenađenje za svoje četrdeset i drugi rođendan: usred obiteljskog izleta njezin suprug i dvojica sinova zaplesali su joj „Floss“; ples inspiriran pokretom iz besplatne avanturističke igrice Fortnite koji na prvi pogled izgleda vrlo jednostavno, ali zahtijeva dobru koordinaciju i koji je ove godine postao viralni hit.

Brzo kretanje tijela i pomicanje ruku u suprotnu stranu pravi je izazov, ali njezin suprug, popularni glumac i voditelj Tarik, s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom bez ikakve treme svoje plesne pokrete pokazao je Lejli pred prolaznicima, sve kako bi voljenu Lejlu iznenadili za rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morao sam još jednom podijeliti rođendanski floss...tri muškarca Lejle F.❤❤❤

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

 

Njezina tri muškarca, kako ih je Tarik nazvao, svake je godine iznenade cvijećem i darovima, a ove su za tu priliku izdvojili cijeli vikend i uživali u Budimpešti.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rotuutor
17:08 09.10.2018.

Sta i on je slavio pobjedu Kvislinga Komsica.Turcin je i kad u Zagrebu zivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije