Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan je

Tarik Filipović riješio se problema koji ga je mučio od 17. godine: Kao da sam osvojio milijun kuna

Foto: HRT
1/6
30.09.2021.
u 10:09

Glumac i voditelj u jednoj zagrebačkoj poliklinici bio je na tretmanu koji traje 35 minuta i odmah se vratio na posao.

Prije pet mjeseci glumac i voditelj popularnog kviza "Tko želi biti milijunaš" Tarik Filipović najavio je kako će se riješiti problema s kojim se bori od svoje 17 godine. Odlučio je tada metodom CoolSculptinga u jednoj zagrebačkoj poliklinici riješiti se podbratka, a metoda na koju se odlučio ista je ona metoda zbog koje je poznata manekenka Linda Evangelista nezadovoljna jer je nakon tretmana ovom metodom postigla kontraefekt i sada je odlučila na sudu se boriti protiv klinike u kojoj je bila.

"Akteri: ja i CoolSculpting metoda kojom ću se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine", napisao je Tarik tada uz video na kojem je pokazao kako je počeo s tretmanom. Nekoliko mjeseci kasnije zadovoljno je pokazao rezultate. 

– Dovoljno ga je napraviti jednom, traje 35 minuta, a nakon toga sam se mogao odmah vratiti na posao. Kao da sam bio na masaži – ispričao je Tarik za Gloriju i dodao kako se osjeća kao da je osvojio milijun kuna. Na ovu metodu se odvažio jer nije pobornik kompliciranih zahvata i invazivnih metoda iglom i skalpelom. Zadovoljan je postignutim rezultatom, a ispričao je i u kojim situacijama ga je najviše smetalo što ima podbradak.

– Najviše mi je smetalo to što sam gledajući se u filmovima, serijalima i kvizovima shvatio da mi podbradak mijenja fizionomiju lica. Baš kao što i pretjerano botoksiranje briše mimiku, koja je izuzetno važna za moj posao, za postizanje ekspresije i emocija, pa stoga ne želim eliminirati svoje bore smijalice – kaže Tarik.

VIDEO Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

IV
ivanasertic4
11:06 30.09.2021.

možeš si i godinu rođenja na osobnoj izmijeniti, to ne znači da ćeš bit mlađi. preserator bio i ostao

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
12:25 30.09.2021.

da, kožica je stvarno problem...

KI
kisfranjo
12:20 30.09.2021.

Kaj je to onaj kaj glumi voditelja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije