Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE

Tarik Filipović objavio staru fotografiju s Mustafom Nadarevićem i Enom Begović: 'Koja postava'

Foto: HRT
1/11
10.09.2021.
u 22:00

U komentarima se javio i njegov kolega Saša Buneta koji je sa njima na fotografiji te mu poručio da se radi o prekrasnim sjećanjima i vremenima. "Baš si me prijatelju bacio u neku lijepu nostalgiju", napisao mu je.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (49) na svojem je Instagram profilu podijelio jednu uspomenu. Naime, Filipović je podijelio fotografiju iz jednog starog angažmana na Dubrovačkim ljetnim igrama. Radi se o predstavi 'Hamlet' u kojoj je glumio s mnogim poznatim kolegama te je objavio crno-bijelu fotografiju s te predstave. "Dubrovnik... Hamlet... Lijepa sjećanja", napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj se nalazi sa Sašom Bunetom, Ivanom Jončićem te pokojnima Enom Begović, Mustafom Nadarevićem i Vanjom Drach

U komentarima su se oglasili njegovi pratitelji. "Koja postava", poručili su mu. "Šteta što neki od predivnih glumaca više nisu s nama", prisjetili su se neki. "Tad su brate igre bile igra, festival svjetski, visokih umjetničkih dostignuća i predstava za pamćenje", komentirali su. U komentarima se javio i njegov kolega Buneta koji mu je poručio da se radi o prekrasnim sjećanjima i vremenima. "Baš si me prijatelju bacio u neku lijepu nostalgiju", napisao mu je.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, nedavno je i njegov kolega Rene Bitorajac objavio snimku s početaka njihove karijere, iz 1998. godine. U videu su dvojica glumaca gostovala u emisiji kod Roberta Knjaza te su se zezali. Inače, glumac se često prisjeća nekih drugih vremena, kamo spada i ova scena iz Hamleta.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 7

KR
Krotila
22:17 10.09.2021.

Ti si gost u Hrvatskoj.

PI
Pišmevrit
22:08 10.09.2021.

Glumac, glumica, legende i do bola antipaticni i naporni Tarik. Valjda najiritantniji lik u povijesti hrt

GE
george34
22:19 10.09.2021.

To su bili glumci, a ti statist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije