Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor iz snova

Tarik Filipović objavio snimku s ljetovanja, u luksuznoj vili društvo mu je pravio i poznati sportaš

Foto: Instagram
1/10
07.08.2021.
u 17:50

"Putuješ, družiš se, oko gleda, srce pamti divne kutke majčice nam Zemlje, ali rijetko srce ostane dugo na jednom mjestu", napisao je Tarik u opisu snimke s ljetovanja na Hvaru.

Glumac i TV voditelj Tarik Filipović u posljednje vrijeme nije toliko aktivan na Instagramu. Tarik uživa diljem Jadrana u odmoru s obitelji i prijateljima, a sada je napokon otkrio i tko mu pravi društvo. Na svom Instagram profilu Filipović je objavio snimku s ljetovanja na Hvaru i svima dao do znanja kako je proteklih sedam dana neopisivo uživao u dobrom društvu. 

"ZAVALA ❤️ Putuješ…družiš se…oko gleda, srce pamti divne kutke majčice nam Zemlje…ali rijetko srce ostane dugo na jednom mjestu…godine nose gomilu sjećanja,putovalo se,smijalo,svim čulima uživalo…ali ovih 7 dana se zvijezde poklopiše,rajska Zavala,divno društvo,eksplozija gastro užitaka,osmijeh kao ucrtan na licu…za divno sjećanje…i za ponoviti", napisao je Tarik u opisu videa i zahvalio domaćinima, ali i prijateljima među kojima su bili i proslavljeni košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija te ravnateljica Tifološkog muzeja Željka Bosnar Salihagić.

Inače, Tarik (49) i Lejla (44) u braku su već 14 godina, a skupa odgajaju dva sina Dinu i Armana. Par često komentira jedno drugom objave na društvenim mrežama, a često i objavljuju zajedničke fotografije

Bivša Miss djeluje kao da ne stari, a nedavno je otkrila i tajnu svog mladenačkog izgleda. „Ja uvijek kažem da je kod mene sve stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, prisiljavam se piti što više tekućine“, kazala je Lejla. Istaknula je i da joj je ljeto najdraže godišnje doba.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom

 

Komentara 50

HU
Humbleandhonest
18:12 07.08.2021.

Brzveznjak žešći. Nebitni oboje. Ali satalno u medijima.

PU
Pukovnik
19:08 07.08.2021.

Ne ljetuje u BiH?

Avatar prahrvat
prahrvat
18:46 07.08.2021.

uhljebio se na HRT-u, plus 100 gaža sa strane, uvijek neka državna jaspra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije