Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO JE ANDRO

Tanja Tomić rodila drugog sina i sretnu vijest objavila na Facebooku

tanja
Goran Jakuš/Pixsell
11.02.2010.
u 17:24

Sretna mama, koja se ljetos u Malom Lošinju udala za 29-godišnjeg pomorca Nikolu Ćuka, još u utorak došla je u zagrebačku Petrovu bolnicu.

Danas popodne, nešto iza 16 sati, bivša televizijska zvijezda Tanja Tomić (35) rodila je drugog sina, koji će se vjerojatno zvati Andro kako su roditelji najavljivali. Dječak je na svijet došao dugačak 52 centimetra i težak 3852 grama.

Sretna mama, koja se ljetos u Malom Lošinju udala za 29-godišnjeg pomorca Nikolu Ćuka, još u utorak došla je u zagrebačku Petrovu bolnicu. Liječnici su je poslali kući, a onda je u srijedu stigla sa svim stvarima za porođaj. Sretnu vijest majka je objavila na Facebooku.

Iz veze sa Zadraninom Alenom Bajlom, voditeljica bez angažmana ima osamipolgodišnjeg sina Brunu.

Ključne riječi

Komentara 2

PH
PHILIA
23:33 12.02.2010.

...freak of the weak...

DU
Deleted user
14:45 14.02.2010.

12252 jel znate o kojoj se brojci radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije