Naslovnica Showbiz Estrada

Tamburaški sastav Fijaker predstavio 'Par koraka do meraka'

Tamburaški sastav je na promociji izveo nekoliko pjesama među kojima je najavni singl albuma 'Najljepši miraz', pjesma 'Par koraka od meraka', ali i nekoliko pjesama s prvog albuma 'Kao vjetri sjeverni'.
17. prosinca 2014. u 08:00 1 komentara 1025 prikaza
Fijaker
Foto: Promo foto National Geographic
Pogledajte galeriju 1/4

Svoj drugi album 'Par koraka od meraka'  s deset  autorskih pjesama, objavljen u nakladi 'Croatia recordsa', predstavili su u zagrebačkom 'In baru' popularni osječki tamburaši 'Fijaker'.

Najavni singl za novi album bila je pjesma 'Najljepši miraz' za koju je snimljen i spot, zatim tu su festivalske pjesme  'Malo dana ostalo' sa Glazbenog festivala Požega 2013. i  'Četrdeset jeseni' izvedena  premijerno  na 'Zlatnom glasu zlatne doline 2014' u Kaptolu.

Zadnja pjesma koja je i označila izlazak albuma bila je upravo 'Par koraka od meraka' za koju je također  snimljen spot. Kao autori zastupljena su poznata glazbena imena kao što se Geronimo, Krešimir Stipa Bogutovac, Goran Ivanović Lac i drugi.

'Fijaker' je na promociji  izveo nekoliko pjesama među kojima je najavni singl albuma 'Najljepši miraz', pjesma 'Par koraka od meraka', ali i nekoliko pjesama s prvog albuma 'Kao vjetri sjeverni'.

Zahvalili su se kolegama i publici na podršci.

-Ponosni smo što možemo predstaviti naš novi album, a nadam se da ćemo i ubuduće ostati pri onome što radimo i pri ovom starogradskom štihu, da se nećemo promijeniti –kazao je prvi vokal šesteročlanog 'Fijakera' Goran Rusan.

>>Fijaker snimio spot za pjesmu 'Par koraka do meraka' u ambijentu dvorca Pejačević

>>Tamburaški sastav 'Fijaker' predstavio spot za 'Najljepši miraz'

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • ledledeni:

    Dečki svaka vam čast i sve najbolje... Super ste!!!!