Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. lipnja

Tambura Club Zagreb slavi 10 godina postojanja koncertom u Vidri

Foto: Facebook
1/4
07.06.2023.
u 11:19

Veseli tamburaši na koncert su pozvali sve svoje obožavatelje kojima garantiraju dobar provod uz tamburaške hitove

Tambura Club Zagreb ove godine obilježava 10 godina postojanja, a tom prilikom za sve svoje vjerne obožavatelje nastupit će idući ponedjeljak na slavljeničkom koncertu u kazalištu Vidra. Svim zainteresiranima poziv na koncert uputili su i putem svoje Facebook stranice. 

- Slavimo 10 godina postojanja i želimo da ga Vi proslavite s nama! Zato najavljujemo naš koncert 12.06. od 19:30 u kazalištu Vidra u Draškovićevoj 80! Karte po cijeni od 10 eura se mogu kupiti putem platforme Moje karte ili se možete direktno obratiti nama u inbox! - stoji u njihovoj objavi. Veseli tamburaši garantiraju dobar provod uz velike hitove. Ne sumnjamo da će to biti prava tamburaška večer u kojoj će uživati svi okupljeni. 

Inače, Tambura Club Zagreb (TCZ) udruga je osnovana u zagrebačkom Markuševcu, nadaleko poznatom kao glavnom središtu "neslavonske" tambure. Njezini su ciljevi promicanje kulture tambure i tamburaške glazbe, edukacija mladih naraštaja te očuvanje tamburaške tradicije. TCZ redovito nastupa po manifestacijama diljem Zagreba i Prigorja, a dugoročni su joj ciljevi osnivanje tamburaških orkestara, otvaranje škole tambure te pružanje podrške bendovima s područja Zagreba i okolice. Tambura Club Zagreb glavni je organizator TamburaFesta.

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije