Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Tamara Loos: Pjevam samo iz gušta, meni nije mjesto na estradi

zvijezde
HTV
11.04.2010.
u 19:45

Shvatila sam da mi je s godinama sve teže i teže učiti. Posebice kad imam obveze sa strane jer nisam štreberica. Ne razumijem ljude koji satima sjede i uče – obećaje Tamara

Duge kose i hrapavoga glasa, radijska i TV voditeljica Tamara Loos preksinoć je izjurila na pozornicu HTV-ova showa “Zvijezde pjevaju”. Pustila je glas, dodala malo glume i pjesmom “Valerie” pjevačice Amy Winehouse oduševila žiri i publiku. Riječki pjevač Marko Tolja tu večer bio je u ulozi njezina pratećeg vokala.

– Svi koji me poznaju znaju koliko volim Amy Winehouse. Večeras sam zaista uživala – kazala je Tamara nakon nastupa u kojem je i pjevačkim i odjevnim stilom postala vjerna kopija britanske glazbenice. No njezinim putem ipak neće otići.


Poslije zvijezda na faks

– Tržište je zasićeno pjevačima i ne treba im sad još jedna, tu neka voditeljica koja će pjevati – rekla je Tamara. Zato će ona zasukati rukave i baciti se na knjigu jer je od titule diplomirane ekonomistice dijeli još šest ispita i diplomski rad.

– Baš se i ne bavim faksom. U svibnju ću! Shvatila sam da mi je s godinama sve teže i teže učiti. Posebice kad imam obveze sa strane jer nisam štreberica. Ne razumijem ljude koji satima sjede i uče – obećaje Tamara sebi, dečku, obitelji, ali i obožavateljima koji je sve više počinju prepoznavati na ulici.


Nisam ja Mick Jagger!

– Tu i tamo netko kaže “je l’ to Tamara?” pa čujem “ne, nije to ona!” Simpatično je. Ne šminkam se pa me je teško prepoznati. Ali ni naš mentalitet nije takav! Ljudi ne trče ni za kim pa ne bi ni da prođe Mick Jagger, a kamoli ja – tvrdi 24-godišnjakinja.

No to njoj nije bitno. Slava je na drugome mjestu, daleko su joj veća strast putovanja na koja je Tamara opako “zabrijala”.

– Kad završi show, možda se zaletim u Istanbul. Bila sam u Egiptu, svidjelo mi se istraživanje drugačijih kultura pa mislim da je bolje da to radim dok sam mlada. Htjela bih još otići i u Afriku... onu Crnu Afriku. Europu stignem kasnije obići. U mirovini! – šali se Tamara.










 

Komentara 1

OV
over
19:03 12.04.2010.

\"s godinama joj se bas i ne da uciti\".. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije