Naslovnica Showbiz TV

Tamara i Nikola dobili bebu, a Marijana se zbog toga rasplakala

Odlukom BB-a Tamara i Nikola najbolje su prikazali poze iz Kama Sutre, a za nagradu su dobili – bebu! Naravno, ne pravu, ali sa svim karakteristikama prave bebe, o kojoj će se pobjednički par morati brinuti kao da je njihovo dijete.
22. travnja 2011. u 14:38 4 komentara 17 prikaza
tamara
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Big Brother je u četvrtak pred ukućane stavio škakljivi izazov: svaki par morao je izvesti pet poza iz Kama Sutre. Neki stanari odbili su izvršiti zadatak, poput Duška, neki su željeli drugog partnera, a ne onog za kojega su vezani, poput Soraje, a Tamara i Nikola primili su se posla i pobijedili.

Odlukom Big Brothera Tamara i Nikola najbolje su prikazali opisane poze za vođenje ljubavi, a za nagradu su dobili – bebu! Naravno, ne pravu, ali sa svim karakteristikama prave bebe o kojoj će se pobjednički par morati brinuti kao da je njihovo vlastito dijete.

Nikolu uloga oca nije nimalo oduševila dok je Tamara s ushićenjem dočekala "majčinstvo". No dolazak bebe u kuću najviše je usrećio Marijanu koja se od pomisli da će njihovim domom odzvanjati dječji plač rasplakala.

Marijana i Nemeš i dalje ne mogu skinuti ruke jedno s drugog pa su se još jednom, prije večere, prepustili strastima i utažili svoju žudnju. Sretni su jer je Nemeš kao kapetan kuće izabrao Marijanu kao stanara s kojim će dijeliti krevet. Soraja je zbog sukoba s Nirmalom poželjela spavati pored Slavice, ali Nirmal i Radašin nisu im željeli ustupiti krevet. Nakon dužeg razmišljanja došli su do rješenja te zaključili da je najbolje da Ema, koja je ionako ostala bez kreveta, spava između posvađanih Soraje i Nirmala.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • Dončura:

    Bolesno i bolessni ljudi koji su spremni za novac ili što već sudjelovati u ovako nečem.

  • Khala:

    Ne treba Marijani Kama sutra..Ima ona svoju pozu...

  • brainiac:

    Nemes Kara Sutra, Kara Jucer i Kara the day after yesterday.