Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla kćer

Tamara Ecclestone tek rodila, a već izgleda sjajno!

tamara ecclestone
Foto: Instagram
1/2
18.03.2014.
u 21:18

Sa glamuroznom frizurom i našminkana u prirodnim tonovima, 29-godišnja Tamara dotjerala se za prvo fotografiranje sa svojom novorođenom kćeri Sophijom

Tamara Ecclestone rodila je kćer kojoj je dala ime Sophia. Kći Bernija i Slavice Ecclestone odmah po porodu objavila je fotografiju svoje novorođene kćeri.

- Najponosniji dan naših života. Nikad nisam osjećala ljubav poput ove - napisala je Tamara ispod dvije fotografije na kojoj pozira sa Sophijom i suprugom Jayom Rutlandom.

Čini se kako je sve prošlo u najboljem redu, jer Tamara izgleda sjajno za nekog tko je upravo donio novi život na svijet. Sa glamuroznom frizurom i našminkana u prirodnim tonovima, 29-godišnja Tamara dotjerala se za prvo fotografiranje sa svojom proširenom obitelji.

Do posljednjeg trenutka, činilo se da nasljednica carstva Formule 1 gotovo nije ni trudna, a samo nekoliko dana prije fotografirala se potpuno naga, otkrivši kako je u trudnoći zadržala zavidnu liniju.

>>Tamara Ecclestone ima još tjedan dana do poroda i pozira gola!

Komentara 3

DU
Deleted user
21:37 18.03.2014.

SVe žene kada rode izgledaju lijepo i blistavo. Doduše nekima se ipak razmaže maskara.

Avatar billybull
billybull
21:53 18.03.2014.

ocigledno novinar ne zna kako zene izgledaju kad rode...kaj bi trebala izgledat mutno?

BR
brodludjaka
22:35 18.03.2014.

Ne znam kako bismo živjeli bez ove bitne vijesti za čovječanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije