Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htjela ukrasti brend

Tamara Ecclestone: Tata Bernie prijetio je da će me tužiti!

'Tamara Ecclestone poses with her new Ferrari 599 in south west London, to launch her Channel 5 show \'Tamara Ecclestone: Billion $$ Girl\', which starts in November. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Ian WestPress Association/Pixsel'
1/3
16.10.2011.
u 15:03

Starija Ecclestoneova kći htjela je plasirati liniju proizvoda za kosu pod imenom Formula 1 na što je njen tata poludio

Želja za pokretanjem samostalnog biznisa zamalo je Tamaru Ecclestone, kćer glavnog čovjeka Formule 1, dovela na sud gdje ju je htio tužiti nitko drugo do njen tata Bernie.

Kako bi dokazala da ne živi samo od očeva bogatstva, Tamara je odlučila plasirati na tržište liniju proizvoda za kosu pod nazivom Formula 1. Tata Bernie je pobjesnio kada mu je predstavila svoj plan i bez imalo takta oštro joj je rekao: – Tamara, jesi li ti j...no luda? Mislim da ne razumiješ baš najbolje poslovnu politiku jer ljudi mi plaćaju milijune i milijune kako bi se koristili imenom i logom F1. Meni su trebale godine da izgradim to ime i zar si zaista mislila da ću ti dopustiti da samo tako uzmeš moje ime? Zbog toga te mogu i tužiti!

Nakon tatina "ribanja" 26-godišnja je ljepotica shvatila da kod Bernieja nema povlastica kada je posao u pitanju pa čak ni ako ste mu kći.

– Morala sam odustati od naziva Formula 1 pa će se moja linija proizvoda za kosu sada zvati Uno – rekla je bogata nasljednica u svom reality showu "Billion Dollar Girl" koji se prikazuje na Channel Fiveu. Prve snimke pokazale su da je starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić i te kako razmažena.

Već u prvom nastavku Tamara je zakasnila na važan poslovni sastanak jer, kad se ujutro probudila, uočila je čudnu točkicu na bradi zbog čega je odmah pohitala liječniku, a klijentima je preko svog agenta poručila da će kasniti jer ima obiteljskih problema.

 

Komentara 6

A7
A7ibaba
14:15 18.10.2011.

Jadna cura,ima točkicu na bradi.

IS
Iskra1
17:13 16.10.2011.

Kaze mi koliko ima u glavi ta mlada zenska. Vjerojatno to je inscenirano da bi se pojavilo njeno ime i slika u novinama. Svaka i neskolovana osoba bi trebala znati da bi se upotribilo neko ime mora se registrirati, a Formula1 je registrirana prije nego se ova mlada zenska rodila.

DR
dreamteam
20:00 16.10.2011.

Razmazena glupaca. Sigurno se tatica jako naljutio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije