Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravni spektakl

Tamara Ecclestone: Moja sestra je bila božanstvena

'Petra Ecclestone, daughter of Formula One Supremo Bernie Ecclestone, and her boyfriend James Stunt (L) leave a hotel in downtown Rome, August 26, 2011. Petra will marry her boyfriend of five years, J
Foto: 'ALESSANDRO BIANCHI'
1/6
28.08.2011.
u 17:06

Prema pisanju britanskih medija, udaja mlađe kćeri Bernieja Ecclestonaa stajala je nama vrtoglavih 40 milijuna kuna

Trodnevna bajka Petre Ecclestone svoj vrhunac doživjela je u subotu kada je u romantičnom dvorcu Odescalchi na jezeru Bracciano u blizini Rima pred 300 uzvanika i članovima obitelji položila zavjet na vječnu ljubav svom zaručniku Jamesu Stuntu.

Zastoj prometa

Nedugo prije samog obreda Petra je u društvu tate Bernieja napustila hotel u centru Rima. U bijeloj vjenčanici Vere Wang, za koju je tata Bernie velikodušno dao oko 600 tisuća kuna, mladenka se zajedno s tatom odvezla u bijelom rolls royceu, za čijim je volanom sjedio bivši vozač formule 1 Jean Alesi. Zbog vjenčanja 22-godišnje kćeri šefa formule 1 glavnim trgom Bracciana kratko je bio prekinut promet kako bi povorka uzvanika, mahom pripadnika svjetskog jet-seta, nesmetano došla do dvorca. Osamnaest članova Kraljevskog filharmonijskog orkestra i 20 članova jednog od najboljeg zbora na svijetu Tenebrae klasičnim skladbama su goste zabavljali 40 minuta prije početka same ceremonije.

– Bila je predivno! Vrlo emotivna ceremonija vjenčanja odvijala se na terasi dvorca. Bernie i Slavica očekivano su bili presretni i jako dirnuti – rekao nam je Zlatko Mateša koji je kao dobar prijatelj mladenkine mame bio pozvan na vjenčanje.

– Vrhunac obreda bio je nastup Andree Bocellija, za kojeg se nije znalo da dolazi – kaže Mateša. Bocelli je izveo tri pjesme među kojima i Petrinu najdražu "Time To Say Goodbye", a svoj nastup je naplatio milijun i dvjesto tisuća kuna. Gosti su na večeri uživali u vrhunskim delicijama koje su, kako prenosi naš sugovornik Zlatko Mateša, bile božanstvene. Večeru uoči vjenčanja i sam svadbeni jelovnik osmislio je slavni chef Alain Ducasse, koji je svoje usluge naplatio milijun i sto tisuća kuna.

Tulum uz Davida Guettu

– Prvi je ples otvorio Eric Clapton. Otpjevao je pjesmu "You Were Wonderful Tonight", koja je pjesma Petre i Jamesa. Iako je trebao izvesti samu tu jednu, ponesen atmosferom i emocijama mladenaca zapjevao je još dvije svoje skladbe – oduševljeno nam kaže Mateša. Clapton jedini nije naplatio svoju gažu na vjenčanju; kao dobar prijatelj Ecclestonea nastupio je besplatno.

– Poslije su nastupali Black Eyed Peas. Bili su genijalni, napravili su odličnu atmosferu, svi smo se rasplesali. Zaista sjajna zabava! Nakon njih došao je David Guetta koji je pušta glazbu do jutra. Otišao sam kući oko četiri ujutro, no mnogi su ostali i nakon mene – kaže Zlatko Mateša koji je jučer prisustvovao i neformalnom ručku koji je bračni par organizirao za goste. Poseban dojam na njega je ostavio spektakularan vatromet.

– Vrhunac večeri, ranije, bio je najveći vatromet koji sam ikad vidio, nakon kojeg su se na sto metara visine, na nekom balonu, pojavili plesači koji su u zraku izvodili vratolomije. Jako dojmljivo – kaže predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora.

Petra je za kumu izabrala pet godina stariju sestru Tamaru, koja je jučer na svom Twitteru napisala: "Vjenčanje moje sestre bilo je predivno. Petra je bila božanstvena, toliko sam ponosna na nju. Tulum je bio izvanredan i sad se svi spremamo za ručak oporavka". Tamara je u subotu bila jako zanosna u sivoj asimetričnoj haljini od organze. Mama Slavica blistala je od sreće, a zlatna haljina od satena bez naramenica savršeno joj je pristajala.

Prema pisanju britanskih medija, udaja mlađe kćeri Bernieja Ecclestonaa stajala je nama vrtoglavih 40 milijuna kuna te joj je priredio vjenčanje kakvog se ne bi posramili ni na kraljevskom dvoru.

Ništa nije bilo prepušteno slučaju na vjenčanju Petre (22) i Jamesa Stunta (28). U Rim je Petra dovela i deset vizažista među kojima je bila i dobar prijatelj Tamare Ecclestone Gary Cockerill koji je bio zadužen za šminkanje ženskih uzvanica, dok je Julia Carter savjetima pripremala dečke za vjenčanje. Julia Carter inače radi na televiziji, a zadužena je bila za styling Simona Cowella u showu "X Factor".

 

Ključne riječi

Komentara 17

DR
drug
20:09 28.08.2011.

Daj Boze da jos samo potraje brak

NI
nidjomidjo
21:05 28.08.2011.

razmažena derišta, razbacuju se milijunima dok ljudi gladuju. Fuj......

mučki_đubrivoje
11:22 29.08.2011.

nevjerojatno na šta liče slavica i tamara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije